reklama

Kto po in vitro?

Ladygodiva, trzymam kciuki za malucha

Jutro zabieg, na 8 rano jadę do szpitala, mam nadzieję że u mnie będzie krótki scenariusz, chociaż już przestałam cokolwiek planować bo nic się nie spełnia, a wręcz jest odwrotnie. Zdecydowaliśmy się na zrobienia badania genetycznego, może coś w nich wyjdzie co dolegało maluszkowi. Trzymajcie za mnie jutro kciuki.

reklama
Gizas wielki krok do przodu zrobiony, teraz tylko czekać na szczęśliwe podejście :tak::-)

Ladygodiva niech czas do wysokiej bety minie Ci jak najszybciej :tak:

dorotko ogromne kciuki za jutrzejszy dzień, jestem całym sercem z Tobą kochana :tak:

Dziewczyny czy wy jak bralyscie duphaston i luteine to przy braku ciazy @ przychodzila w terminie czy dopiero po odstawieniu lekow ? WczOraj minal moj termin @ to byl 6 dpt. Bolala mnie głowa i brzuch. Dzisiaj cisza ale cycki jyz nie bola wyszly mu jak zwykle pryszcze na twarzy i wczorajszy test negatywny

Anulla28 pytalam sie ginki mowil ze poki co nie odstawi mi lutki, ewentualnie zmniejszy... ale to powie mi na nastepnej wizycie...ale jakos czuje sie bezpieczniej z nia...hmmm:tak:

Asia_77 to zwykla polozna moze pobrac taki wymaz, nie musi lekarz?:tak:a koszt nie jest taki duzy.. a powiec mi to nie lepiej zrobic pakiet 3 badan? chlamydia, ureaplasma i mycoplasma?

Ladygodiva trzymam kciuki za twoja blastke.. niech zostanie z toba na 9 miesiacy...;-)

GizaS a ten prenivit intensiv bierzesz na swoja mutacje?:tak:

dorotav ogromne kciuki za jutrzejszy dzień, jestem całym sercem z Tobą kochana !!:-(

Ladygodiva - kciuki za Twoją blastkę, na pewno się zadomowi :)
Dorota - trzymaj się tam jutro... nawet nie wiedziałam, że można takie badania genetyczne zrobić, może dzięki temu uda się zrozumieć, dlaczego tak się stało...
Wera - Test z moczu nie wyjdzie ci pozytywny tak niedługo po transferze... mi wychodził negatywny nawet w 11 dpt, kiedy miałam już potwierdzenie z bety z krwi.... Idź jutro rano na betkę, to wszystko się wyjaśni, myślałam, że dzisiaj będziesz robić...
Jak ja brałam sam duphaston w poprzednich cyklach, to @ przychodziła mimo to... ale podejrzewam, że bierzesz większą dawkę, bo pewnie i lutkę w mega dawkach, a to już chyba może hamować okres....

A mnie bierze przeziębienie.... katar już mam i kicham, gardło też pobolewa, aplikuję sobie herbatę z miodem i cytryną w mega dawkach... nic więcej na razie... i senna jestem jak nigdy... to chyba dobre oznaki, co? ;P Bo oczywiście im bliżej wizyty serduszkowej, tym bardziej się będę denerwować :cool2: A powiedzcie mi, czy przed tą wizytą warto zrobić betę, czy nie ma sensu/potrzeby? W Invikcie powiedzieli, że potrzeby nie ma, a jak wy myślicie?

I jeszcze pytanie do ciężarówek - kiedy Wam się zaczęły mniej więcej mdłości?

A ja dzis poszlam do ojca na cmentarz, czulam taka potrzebe ze musze isc i porozmawiac z nim..poza tym moj tato mial wczoraj urodziny... i znow sie poplakalam, za kazdy razem jak tam jestem to lzy same mi leca..chyba do tej pory nie umiem sie pogodzic z tym ze juz nie ma go zemna.. :-(

sykatynka zdrowka zycze!!:tak:

Wera kciuki za bete!:tak:

reklama
sykatynka ja w ogole nie mialam mdlosci. Bete robilam na wizyte serduszkowa ale dla samej siebie bo doktorek mowil, ze nie trzeba juz, wolalam jednak wiedziec na czym stoje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry