reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Ladygodiva, trzymam kciuki za malucha

Jutro zabieg, na 8 rano jadę do szpitala, mam nadzieję że u mnie będzie krótki scenariusz, chociaż już przestałam cokolwiek planować bo nic się nie spełnia, a wręcz jest odwrotnie. Zdecydowaliśmy się na zrobienia badania genetycznego, może coś w nich wyjdzie co dolegało maluszkowi. Trzymajcie za mnie jutro kciuki.

reklama
Gizas wielki krok do przodu zrobiony, teraz tylko czekać na szczęśliwe podejście :tak::-)

Ladygodiva niech czas do wysokiej bety minie Ci jak najszybciej :tak:

dorotko ogromne kciuki za jutrzejszy dzień, jestem całym sercem z Tobą kochana :tak:

Dziewczyny czy wy jak bralyscie duphaston i luteine to przy braku ciazy @ przychodzila w terminie czy dopiero po odstawieniu lekow ? WczOraj minal moj termin @ to byl 6 dpt. Bolala mnie głowa i brzuch. Dzisiaj cisza ale cycki jyz nie bola wyszly mu jak zwykle pryszcze na twarzy i wczorajszy test negatywny

Anulla28 pytalam sie ginki mowil ze poki co nie odstawi mi lutki, ewentualnie zmniejszy... ale to powie mi na nastepnej wizycie...ale jakos czuje sie bezpieczniej z nia...hmmm:tak:

Asia_77 to zwykla polozna moze pobrac taki wymaz, nie musi lekarz?:tak:a koszt nie jest taki duzy.. a powiec mi to nie lepiej zrobic pakiet 3 badan? chlamydia, ureaplasma i mycoplasma?

Ladygodiva trzymam kciuki za twoja blastke.. niech zostanie z toba na 9 miesiacy...;-)

GizaS a ten prenivit intensiv bierzesz na swoja mutacje?:tak:

dorotav ogromne kciuki za jutrzejszy dzień, jestem całym sercem z Tobą kochana !!:-(

Ladygodiva - kciuki za Twoją blastkę, na pewno się zadomowi :)
Dorota - trzymaj się tam jutro... nawet nie wiedziałam, że można takie badania genetyczne zrobić, może dzięki temu uda się zrozumieć, dlaczego tak się stało...
Wera - Test z moczu nie wyjdzie ci pozytywny tak niedługo po transferze... mi wychodził negatywny nawet w 11 dpt, kiedy miałam już potwierdzenie z bety z krwi.... Idź jutro rano na betkę, to wszystko się wyjaśni, myślałam, że dzisiaj będziesz robić...
Jak ja brałam sam duphaston w poprzednich cyklach, to @ przychodziła mimo to... ale podejrzewam, że bierzesz większą dawkę, bo pewnie i lutkę w mega dawkach, a to już chyba może hamować okres....

A mnie bierze przeziębienie.... katar już mam i kicham, gardło też pobolewa, aplikuję sobie herbatę z miodem i cytryną w mega dawkach... nic więcej na razie... i senna jestem jak nigdy... to chyba dobre oznaki, co? ;P Bo oczywiście im bliżej wizyty serduszkowej, tym bardziej się będę denerwować :cool2: A powiedzcie mi, czy przed tą wizytą warto zrobić betę, czy nie ma sensu/potrzeby? W Invikcie powiedzieli, że potrzeby nie ma, a jak wy myślicie?

I jeszcze pytanie do ciężarówek - kiedy Wam się zaczęły mniej więcej mdłości?

A ja dzis poszlam do ojca na cmentarz, czulam taka potrzebe ze musze isc i porozmawiac z nim..poza tym moj tato mial wczoraj urodziny... i znow sie poplakalam, za kazdy razem jak tam jestem to lzy same mi leca..chyba do tej pory nie umiem sie pogodzic z tym ze juz nie ma go zemna.. :-(

sykatynka zdrowka zycze!!:tak:

Wera kciuki za bete!:tak:

reklama
Do góry