kwiat_lotosu
Fanka BB :)
ok, ja jadę na Mazury, ale raczej na 3 dni, więc daj znać kiedy będziesz to ustalimy szczegółyteraz bede na Wielkanoc przez tydzien, wiec moze na kawke sie spotkamy albo na goraca czekolade w Wedlu:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok, ja jadę na Mazury, ale raczej na 3 dni, więc daj znać kiedy będziesz to ustalimy szczegółyteraz bede na Wielkanoc przez tydzien, wiec moze na kawke sie spotkamy albo na goraca czekolade w Wedlu:-)
super, bedziemy zatem w kontakcie, juz sie ciesze:-)ok, ja jadę na Mazury, ale raczej na 3 dni, więc daj znać kiedy będziesz to ustalimy szczegółyJeszcze możemy wziąć Lui z boćka, ona też bliźniakowa
![]()
, a propo chyba już jesteśmy tu trzy, które chodzimy do tego samego lekarza, oby przyniósł nam szczęście
U mnie dzis 23dpt.
wow super wyniczek,teraz tylko,zeby jak najwiecej sie zaplodnilo:-)
ja zapytam oczywiście o to lekarza, ale może czegoś nie wiem? Np. może te hormony trzeba zrobić w 3dc to wtedy już za późno na tabletki. eh już tak mnie skręca, codziennie nabijam sobie głowę nowymi informacjami, o niczym innym nie myślę, w nocy śni mi się in vitro, wizyty... zwariuję, dlatego tak pomyślałam, że im szybciej zacznę tym szybciej się to skończy ;/ . Może powinna iść do jakiegoś specjalisty ale od głowy ?
![]()
oczywiscie, ze sie nie poniewamy:-) i dziekujemy za wsparcie:-)Dziewczyny, mam nadzieje ze sie na mnie nie pogniewacie za to ze pozwoliłam sobie do Was napisaćPodczytuję Was troszkę i podziwiam bardzo
Jestescie takie dzielne i zdeterminowane by osiągnąć cel, mogłabym wiele sie od Was nauczyć. Przyznam szczerze ze nie zawsze wiem o czym piszecie poniewaz temat zapłodnienia in vitro nie jest mi zbyt dobrze znany, ja nie miałam potrzeby aby go stosowac, mam 5-miesiecznego synka. Nie mnie jednak bardzo mi imponujecie swoja wiedzą, wytrwałoscią i cierpliwością. Życzę kazdej z Was aby już niebawem zaznała uroków macierzyństwa, 3-mam za Was bardzo mocno kciuki i pozdrawiam.