reklama

Kto po in vitro?

Hej;-)
Mam info odnośnie moich zarodków i tak są cały czas trzy zarodki, w drugiej dobie po zapłodnieniu:
1 zarodek ma 3 komórki
2 zarodek na 5 komórek
3 zarodek ma 6 komórek
Wszystkie klasy C;-( Ale Pani z laboratorium mówiła, że wszystko może się zmienić i klasa moźe nie daj Boże pójść w dół, albo podskoczyć w górę

reklama
Calineczko to tak jak u mnie jedna dodatkowo zaczela sie dzielic.Nie martw sie kochana narazie nie masz co panikowac skoro pani mowila ze moga sie jeszcze poprawic.Trzeba czekac :) a mi sie wydaje ze im wiecej blastomerow tym lepiej.Wiec napewno nie dziela sie za szybko :)

Ta klasa C to dodatkowe przestrzenie cytoplazmatyczne i blastomery nie są równej wielkości. Skąd to się bierze?
Oczywiście, nie byłabym sobą, jakbym nie poprosiła o telefon na jutro z laboratorium:-)
Pomodlę się dzisiaj, cuda się zdarzają.

Calineczko, będzie dobrze, na pewno klasa im podskoczy :)
A po transferze decydujesz się na te dodatkowo płatne weryfikacje, czy będziesz czekała do 14 dpt (znając Ciebie chyba znam odpowiedź :tak:)
Milka, to teraz masz caaaalusieńki weekend na odpoczywanie i dbanie o swojego kropka :) kiedy chcesz betować?

reklama
Calineczka musisz wierzyć w swoje zarodki! Trzymam za Ciebie kciuki :*

Dziewczyny a czy ten koenzym Q10 to obojętnie jaki czy z jakiejś konkretnej firmy? Zastanawiam się bo w sumie mam teraz czas przed kolejną stymulacją... Może warto byłoby sobie go kupić? Tylko kompletnie nie jestem rozeznana w temacie a nie chciałabym kupić pierwszego lepszego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry