reklama

Kto po in vitro?

Hess i co lekarz powiedział??? dziwne to wszystko:zawstydzona/y:
kasik
super ze u was wszystko dobrze;-)
Quinnie kochane pieski, "niespodzianki" Ci pozostawiały na dywanach:-Dmoże to na szczęście:tak:a ty już niedługo testujesz ;-)

gos1512, danii gratuluje pęcholi obie oscylujecie w okól 13 jak coleta, jeszcze jajeczka się rozmnożą i będziecie miały po 13 obie:-D
eweljana trzymam kciuki za kropki ;-)
calineczkaa taaaa ja tez lubiłam relanium:laugh2:
dorotka to czekamy na wyniki razem z tobą:tak:

djazzpora co z tobą??
buniaczek
i jak tam w karinie cudów:happy:??

LISTOPAD

18: kate_p7 - wizyta kontrolna

19: djazzpora - udany transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
19: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
19: danii - punkcja
20: Quinnie - wysoka beta!
20: coleta - udany transfer
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: gos1512 - punkcja
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
reklama
sykatynka biore encorton juz od maja bo mialam zbyt wysoki %nk (jak na staranki bo byly w normie ale przy starankach nie powinny byc wyzsze niz 15). Subpopulacje limfocytow to wlasnie badanie komorek nk. Mozliwe, ze wlasnie dzieki temu zaszlam w ciaze :)

Dziewczyny dawno mnie nie było, gratuluje tym którym się udało i zaciskam kciuki :) za te które jak ja walczą
Zaczynamy przygodę na nowo w kolejnej klinice, mam pytanie czy prolaktyne robi się po obciążeniu?
Zrobiłam bez, doktor nie proponowała aby badac po obciążeniu i teraz zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze raz - bo chyba prolaktynę można badać i w drugiej połowie cyklu. ??

Calineczko ja od piątku czuje jajniki po braniu estradiolu i duphastonu i innych leków i do dziś je czuje. A pozatym nic więcej. Staram się zająć czymś żeby nie myśleć dlatego też od dziś zaczęłam oglądać "czas honoru" od pierwszego odcinka. myślę że tyle odcinków zapełni mi czas i odciągnie od myśli czy sie udało czy nie :) Polecam

Hej dziewczyny ponownie,
wreszcie odpędziłam męża od komputera.

Wyniki pisałam wcześniej - estradiol 535, progesteron 0,82. Po usg lekarz stwierdził, że na lewym jajniku są 2 pęcherzyki 12, 13 mm (czyli bez zmian), a na prawym (tym, który nie zareagował) 1 pęcherzyk 16 mm.

Powiedział, że nie mam co się martwić, że on uprzedzał, że stymulacja będzie długa, że trzeba bardzo uważać na hiperkę. Może mnie stymulować nawet do 14 dni, czyli do czwartku. Ale stwierdził, że 4 pierwsze ds można skreślić w ogóle, bo były tak delikatne, tylko żeby pobudzić jajniki i dopiero potem zaczęła się ta stymulacja. Więc może mnie i do przyszłego tygodnia stymulować. Powiedział też, że lepiej jest mieć mniej pęcherzyków niż więcej, bo zazwyczaj jest tak, że jak jest mniej, to są lepszej jakości.

Podsumowując, w czwartek mam się zgłosić na kolejne podglądanie. Acha! I zwiększył mi dawkę menopuru od dziś do środy mam brać 225-225-150. Generalnie po rozmowie z nim (a nie z tą straszną panią dr) jestem w lepszym nastroju. Będzie co ma być :)

kate_p7 - dopiszesz mnie na 20.11 na III podglądanie pęcherzyków?

danii - super, że masz tyle pęcholi i w środę punkcja. Ja przy dobrych wiatrach może w poniedziałek będę miała.

calineczkaa - szkoda, że nie wyszło nam spotkanie. Nie dzwoniłam, bo nie chciałam przeszkadzać, poza tym chyba i tak bym nie zdążyła :/. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Trzymam kciuki za Twojego kropka!! Niech będzie z Tobą 9 miesięcy!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry