reklama

Kto po in vitro?

Hess o jejku, nie bij, jeszcze godzina i sie uspokoję ;-)

Calineczko, skoro maluch sie juz porządnie rozgościł, to niby po co ma Cie ten brzuch boleć, hmm?! Pamiętasz co mi sie śniło?!

Kate daj znać jak tylko cis bedziesz wiedziała. Nieustannie o Tobie myśle.

reklama
danii jak nie zadzwonią do 11ej to już nie zadzwonią...u nas do labu panie wchodzą o 10ej i ok 11ej jak cos nie tak jest to powinny dzwonic wiec transfer się odbędzie....:-)

ja czekam na telefon z kliniki, mąż złożył wypowiedzenie w pracy:-) wiec szykuje się piękny dzień...

Aisa77 ty już jutro zaczynasz:-)

LISTOPAD:

24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
24: danii - udany transfer
24: Hess - podgladanie pęcherzyków

25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: kate_p7 - udany transfer
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
27: calineczkaa - wysoka beta!
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
27: calineczkaa - wysoka beta!
28: justys8782 - podglądanie maluszka
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
03: Aisa79 - wizyta u genetyka
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
calineczkaa nie zadzwonili jeszcze :-(
z tego co wiem w Invikcie dzwonią ok.11ej jeżeli chcą odwołać wiec to tyczyło się danii, ze powinnabyc już spokojniejsza...

a ja mam złłłłeeeeeeeeeeee przeczucia....snilo mi się ze miałam dwa zarodki 8A wiec raczej tak nie będzie a sny sprawdzają się na opak do tego pokazują to co chcemy wiedzieć:-( wiec tylko się zdolowałam..
co do pięknego dnai to był sarkazm bo mój M staje się bezrobotny:-p jak się komory niezaplodnily to wywaliliśmy kuupe kasy po nic do tego nie mamydziecka ida swieta a to powoduje ogromną frustracje!!

Kate, a mi 3 razy śniła się ciąża, że w niej byłam, a dzień przed transferem śniło mi się, że odwołali transfer, a jednak się odbył.
I Danii się śniła moja ciąża. Dziwne, może ona jest jakąś czarownicą:-D
Danii, mam nadzieje, że Twoje sny są prorocze.
Im blizej testowania, tym większy mam niepokój, że się nie udało.
Ale faktycznie zarodek mógł się zagnieździć w 5 albo 6 dniu pt, i wtedy mogłam odczuwać dyskomfort, a teraz to niby od czego miałabym mieć te bóle jak na okres?Muszę cierpliwie czekać, choć korci mnie, aby wcześniej zrobić.
Danii, trzymam kciuki za udany transfer;-)I za podglądanko Hess;-)Mam nadzieję, że już dziś weźmiesz zastrzyk na pęknięcie;-)

Ostatnia edycja:
Hess ja nie wierze w sny moim zdaniem to jest podświadome wyciąganie wniosków często czegoś gołym okiem nie widzimy ale podświadomość to wychwytuje i mieli stąd sny prorocze czyli nasza intuicja :-) albo po prostu czasem marzymy podczas snu :-)wiec zgadzam się z tobą a ty jak tam???

calineczkaa co do dyskomfortow, ja biore estrofem i luteinę, boli i ciagnie mnie brzuch.mam obolałe piersi, żylkimi wyszly na rekach i lekko na piersiach wiec objawy to hormony....beta prawde Ci powie :-) miałaś ładną blastkę możesz zrobić bete 8dpt już powinno cos być...

Kate_p7 to moze sama zadzwoń ,żeby się nie zamartwiać ( ale pewnie się boisz ...też bym strachała :tak:)

A jutro mój dzień ....już się zamartwiam...

Mi się dziś śniło ,że znalazłam małą torebke , zniszczoną a w niej pieniądze ( polskie i funty ) i je zakosiłam :zawstydzona/y: ciekawe co to oznacza :confused:

reklama
No niestety nie jestem w czepku urodzona :( razodki nie chcialy sie dzielic :( pytalam sie o material meza to mi embriolog powiedziala ze plemniki byly drgajace :) a 5 jajeczej bylo zdegradowanych 5 niedojrzalych a 3 dojrzale :) teraz musze isc w jakosc nie w ilosc :) bede dzwonila po 15 co dalej z lekami :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry