• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justyś,Goga mam pytanko.
Czy bierzecie sam kwas foliowy czy jakiś pakiet witamin dla kobiet w ciąży?ja biore sam femibion i zastanawiam się czy nie powinnam jeszcze dodatkowo brać kwasu fliowego?niby w składzie femibionu jest jakaś dawka kwasu ale czy to nie za mało?

gos podeślij proszę jakiegoś linka, bo nic mi o tym nie wiadomo :confused2:

Hess wreszcie się doczekałas Kochana :-D Juz dziś trzymam kciuki za dorodne jajca :-). Niestety nic nie doradzę , bo punkcję miałam tylko raz, ale chętnie poczytam rady innych :-p

Hess, dzięki!Napiszę, jak tylko wrócę, sama jestem ciekawa, co mi powie, jakie wnioski postawi:-)
Hess, weź koszulę i kapcie, nic poza tym, wypuszczą Cię ok. 10;-)Nie stresuj się;-)Po punkcji przyjdzie lekarz i Ci powie, ile pobrali kumulusów;-)A potem zapładnianie;-)Nie zapomnij wziąść męża:-D
Aczkolwiek znając rozmach tej kliniki, od razu dzisiaj pewnie chciałby mi antyki przepisać:-)

gos wspomagana aktywacja oocytów jest w novum od wielu lat jest zalecana pacjentkom z odsetkiem zapłodnień poniżej 30% komórki mogą wygladac na zdrowe ale nie sa wstanie dokonczyc rocesu zapłodnienia..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry