• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

kate nie bede zmieniac bo mam zaufanie do mojego lekarza. Za pierwszym razem szlam krotkim protokolem, pobrali mi 7 jajek z czego 5 bylo dobrych. Teraz szlam dlugim protokolem i to chyba byl zly pomysl. Jestem Slaska i najlepsza klinika jest wlasnie provita. Milkaa jest przykladem dobrej reki mojego lekarza, kuzynka tez juz ma kruszynke i tez sie leczyla w provicie :)

reklama
Dorotka nazwijmy to regeneracją:-p a co do prolaktyny, jeżeli dostałaś jakieś środki przeciwdepresyjne to one mogą powodować laktacje i objawy ciążowe..a w ogóle dostałaś jakieś wspomagacze czy na "sucho" próbujesz przez to przejść?

kate, jestem bez wspomagaczy, do piątku nawet nie wiedziałam że można coś wziąć, oświecił mnie lekarz z medycyny pracy jak poszłam po zdolność żeby wrócić do pracy, a że trafiłam na lekarza psychiatrę i to całkiem fajnego to sobie na ten temat pogadaliśmy, w razie załamania dostałam kontakt do speca od tych spraw.

dorotka jak zwykle podziwiam ja bym relanium jadła jak cukierki:-p to już do pracy wracasz, gotowa?

Hess w obu metodach nastrzykuję się plemnik:-p trzymam kciuki za zarodeczki, a szczególnie za jednego szczęśliwca żeby został z tobą:-p

Olusia i jak po wizycie ?

calineczka co dr P powiedział, jakie ustalenia?

inka26
jak wizyta u immunologa?

ewelajna86
robiłaś bete?

Luize, kasik36 udanych wizyt z dzieciaczkami :-)

GizaS, Yplocka1 udanych wizyt:-)

Hess udanego jajcobrania i udanego randkowania chlopakow z dzieczynami :-)

No i za mnie tez kciuki trzymajcie jutro:-p

GRUDZIEŃ

02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
02: kate_p7 - wysoka beta!
02: GizaS - wizyta kwalifikacyjna
02: Hess - punkcja

03: Aisa79 - wizyta u genetyka
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
04: Danii - wysoka beta!
05: kikifish87 - wizyta przed stymulacyjna
06: kate_p7 - druga wysoka beta!
08: ewelajna86 - wizyta pęcherzykowa
08: milkaa1989 - wizyta pęcherzykowa
08: lokator - udana pogadanka
11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer

Hej;-)
Ja już po wizycie u dr. P. I tak, muszę zbadać poziom cukru po obciążeniu glukozą, zrobić badanie detekcja mutacji w genie MTHR i kariotyp mój. Mam słabe jajca i będziemy szukać przyczyny. Doktorek powiedział, że przy kolejnym podejściu będzie naciskał labo na zapłodnienie wszystkich komórek:-)

kate, dzisiaj był pierwszy dzień w pracy, ciężki .... a relanium nie mam, ale że święta mamy spędzić u teściów to chętnie bym sobie je załatwiła :/ ewentualnie butelka wina albo dwie ;) i może dam radę. Trzymam kciuki za jutro.

Kasik, Yplocka, Luize, GizaS, Hess - trzymam kciuki

GizaS, czekam też na relację, która heparyna wg lekarza lepsza

Milkaa1989 ja brałam wczesniej cały czas folik-mam juz go nie brac ,ale ostatnio co bylam na wizycie zapytałam lekarza i zapisal mi "acidum folicum 15mg" oraz femibion natal 1 i mam to teraz zażywac

reklama
dorotka dwie butelki wina:-) to ty nie zły zawodnik jesteś:-) czuję że byśmy się dogadały:-D ja mam od srody wrocic do pracy jak się młody wgryzł to już nie ma to znaczenia:-p to miłej pracy jutro i spokoju bo tylko dystans i spokoój nas uratuje, a jak nie to z dystansu można komuś zapierniczyć:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry