reklama

Kto po in vitro?

reklama
calineczkaa teoretycznie jeżeli jest tylko jedna to witaminki musisz brac żeby ładnie syntezować kw.foliowy..ale poczekaj na wyniki, jeżeli masz jedna mutacje zależy jeszcze jaką to femibion natal i wsio będzie oki, gorzej jak sa dwie i homozygotyczne...

Kate-p7 - nie mam wieści, dopiero jutro mają zadzwonić. Ale wiecie co.... w ogóle sie tym teraz nie martwię. Mam takie bóle od gazów, że ledwo idzie mi siku zrobić. :D

calineczkaa to acard clexan i co bozia da na rozrzedzenie krwi:-( ale to najczęściej dotyczy kobiet które zachodzą w ciąże i ja tracą...wiec nie bzikuj:-p ogólnie każda z tych mutacji nie utrudnia zajście w ciąże a powoduje utratę ciąży...

Hess domyślam się jak Ci ciężko ja dopiero po 2-3 tyg od punkcji mogłam spac na brzuchu znowu bo tak to poduszka pod noge bo brzuch jak balon..:-(a ty jeszcze tyle tego wyprodukowałaś... i dzwonic pewnie będą dzisiaj żeby powiedzieć ile dojrzałych chyba ze tak nie chcałaś????

Ostatnia edycja:
No to ja właśnie podejrzewam, że ja powinnam mieć acard clexan i co się da na rozrzedzenie krwi.... Podejrzewam że mutacje to potwierdza.... Mam tylko nadzieję, że to nie przekresli moich szans na odnoszenie ciąży bo drugi raz czegoś takiego chyba nie przeżyję....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry