Witam
Ja też po wizycie, co prawda nie wiele ona wniosła bo M tylko oddał próbkę do badania kontrolnego czy pozbyliśmy się tej wrednej ureaplasmy

Dr jeszcze nie kontakotował się w sprawie moich dwoch mutacji i jaką wersję heparyny dla mnie. Nie pytałam go czy mam brać acard bo odkąd wynik to i tak biorę na własnę rękę.Mam dwie mutacje w genotypie MTHFR, pierwsza to heterozygotyczna C/T w poliformizmu C677T a druga genotyp A/C poliformimu A1298C. Homocysteinę mam 7,2 umol/L a normy to 5,1-15,40
Wizytę mam na 16 grudnia, ale mam dzwonic 15 czy są już wyniki M. Dr zastanawia sie czy na wyciszenie przysadki zamiast gonapeptylu nie dac mi decpeptylu

ale nie jestem pewna nazwy. Dr mówił że to jest jedno kucie zamiast co drugi dzień. Decyzje podejmie 16 grudnia jak tylko M nie będzie miał bakterii

Jutro odbieram wynik ANA1 ale jak ANA jest ok to myślę że tu też nie powinno być przykrej niespodzianki
A teraz po kolei
Kate ogromne gratulacje beta cudowna bo inna niż poniżej 1 lub 0. Coś się dzieje i morulka się zadomawia a tak w nią wątpiłaś. Mocno wierzę ze przysrost bedzie dobry
Ewelina Tobie też gratuluję pięknego przyrostu, bardzo ładna beta, jeszcze parę dni i zobaczysz i usłyszysz serducho. Spokojnych 9 miesiecy
Lokator witaj

też sie leczymy z M w gyncentrum, przygotowywujemy się u nich do 4 procedury. Ja też jestem zwolennikiem podawania zarodków 3 dniowych bo w naszej sytuacji jest nikła szansa że bąble dotrwają do blastocysty a pod serduchem u nas najlepiej.
Suplementujecie sie z żoną? Większośc z nas bierze różne wspomagacze, jednym pomagają innym nie albo jeszcze nie ale raczej nie zaszkodzą