reklama

Kto po in vitro?

Giza ponoc przy tych mutacjach stosuje sie albo clexane albo fraxiparyne... odnosnie fragminu to chyba nie... hmm a jaki mialas wynik kwasu foliowego?:tak: a witamine d3? badalas?

Ostatnia edycja:
reklama
Kwas foliowy 48,17 ng/ml a normy to 4,60-18,70
Wit D3 mam 50,32 ng/ml a normy to 30-100

Ale ja już od dawna się suplementuję dlatego takie wyniki, pewnie gdybym nie brala wit D3 to miałabym poniżej normy bo biorę 1000 mg dziennie, a jakoś wcześniej miałam nawet opakowanie w dawce 2000 mg. Wit D3 ma też udowodniony wplyw na płodność, zarówno na komórki jak i na plemniki. Swojemu M też podaje

sykatynka co do insuliny, to ja miałam badaną z 10lat temu, i była w normie, cukier tez jest dobrze, regularnie badany, nadgorliwość mamy:-p u nas w rodzinie nie ma takich problemów, są za to inne rzeczy:-p natomiast u mojego męża mama miała cukrzyce, brat ma i on ma cukier na granicy normy. internistka powiedziała, że to jest dziedziczne i ma na siebie uważać..

yoplocka1 jak wizyta??

GRUDZIEŃ :

10: kate_p7 - usg kontrolne

11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Aisa79 - usg kontrolne
11: yplocka1 - podglądanie pecherzyków
12: dorotav - przegląd podwozia
12: sykatynka - przegląd podwozia
12: inka26 - przygotowanie do criotransferu
15: Olusia - echo serduszek
15: yplocka1 - punkcja
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
16: dorotav - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
12: Aisa79 - usg połówkowe
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja

LUTY

Hess - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Hess jak się czujesz?? już w sumie 24h minęły więc powinno być lepiej?:sorry:

gos1512 jak dzisiaj wygląda życie? lepiej niż wczoraj?

Ja boję się tej wizyty jutrzejszej:-(...jutro będzie czarny dzień w historii. A najbardziej mi szkoda mojego męża...Jak ja jutro to przeżyję? :-(wezmę to na klatę :-p co mi innego zostało..Dopóki, nikt Ci w twarz prawdy nie powie to jest cień nadziei, a to całkiem ludzkie się okłamywać...
Dostałam kwiaty od mojego M, on próbuje mnie pocieszyć a ja jego ehhh

Yplocka nie masz takiego bardzo malego... na pewno estradiol jeszcze wzrosnie, nie martw sie... !! bedzie dobrze !!:tak:

Kate kochana za ciebie jutro specjalne mocne kciuki !! oby beta ladnie poszybowala w gore !!;-)

reklama
Ewelajna biore estrofem w dawce 3x1 i lekarz zmniejszyl do 2x1 a po nastepnej wizycie odstawiamy.Odstawiac po nastepnej wizycie tez bede encorton i fragmin.O luteinie lekarz nic nie wspominal . Ja juz sie martwie ze zarodka jeszcze nie bylo chociaz lekarz mowil ze wszystko ok.A ty mialas juz zarodek czy sam pecherzyk ciazowy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry