• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Giza ponoc przy tych mutacjach stosuje sie albo clexane albo fraxiparyne... odnosnie fragminu to chyba nie... hmm a jaki mialas wynik kwasu foliowego?:tak: a witamine d3? badalas?

Ostatnia edycja:
reklama
Kwas foliowy 48,17 ng/ml a normy to 4,60-18,70
Wit D3 mam 50,32 ng/ml a normy to 30-100

Ale ja już od dawna się suplementuję dlatego takie wyniki, pewnie gdybym nie brala wit D3 to miałabym poniżej normy bo biorę 1000 mg dziennie, a jakoś wcześniej miałam nawet opakowanie w dawce 2000 mg. Wit D3 ma też udowodniony wplyw na płodność, zarówno na komórki jak i na plemniki. Swojemu M też podaje

sykatynka co do insuliny, to ja miałam badaną z 10lat temu, i była w normie, cukier tez jest dobrze, regularnie badany, nadgorliwość mamy:-p u nas w rodzinie nie ma takich problemów, są za to inne rzeczy:-p natomiast u mojego męża mama miała cukrzyce, brat ma i on ma cukier na granicy normy. internistka powiedziała, że to jest dziedziczne i ma na siebie uważać..

yoplocka1 jak wizyta??

GRUDZIEŃ :

10: kate_p7 - usg kontrolne

11: justys8782 - wizyta serduszkowa
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Aisa79 - usg kontrolne
11: yplocka1 - podglądanie pecherzyków
12: dorotav - przegląd podwozia
12: sykatynka - przegląd podwozia
12: inka26 - przygotowanie do criotransferu
15: Olusia - echo serduszek
15: yplocka1 - punkcja
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
16: dorotav - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
12: Aisa79 - usg połówkowe
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja

LUTY

Hess - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Hess jak się czujesz?? już w sumie 24h minęły więc powinno być lepiej?:sorry:

gos1512 jak dzisiaj wygląda życie? lepiej niż wczoraj?

Ja boję się tej wizyty jutrzejszej:-(...jutro będzie czarny dzień w historii. A najbardziej mi szkoda mojego męża...Jak ja jutro to przeżyję? :-(wezmę to na klatę :-p co mi innego zostało..Dopóki, nikt Ci w twarz prawdy nie powie to jest cień nadziei, a to całkiem ludzkie się okłamywać...
Dostałam kwiaty od mojego M, on próbuje mnie pocieszyć a ja jego ehhh

Yplocka nie masz takiego bardzo malego... na pewno estradiol jeszcze wzrosnie, nie martw sie... !! bedzie dobrze !!:tak:

Kate kochana za ciebie jutro specjalne mocne kciuki !! oby beta ladnie poszybowala w gore !!;-)

reklama
Ewelajna biore estrofem w dawce 3x1 i lekarz zmniejszyl do 2x1 a po nastepnej wizycie odstawiamy.Odstawiac po nastepnej wizycie tez bede encorton i fragmin.O luteinie lekarz nic nie wspominal . Ja juz sie martwie ze zarodka jeszcze nie bylo chociaz lekarz mowil ze wszystko ok.A ty mialas juz zarodek czy sam pecherzyk ciazowy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry