reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny

agulla – czas najwyższy, abyśmy kupowały prezenty dla swojego dziecka, a nie cudzych. Ja mam ich, aż 5-cioro ;-)

ying – gratuluje przyrostu.

sykatynka – świetny prezent dostałaś. Jak na początku przeczytałam Twojego posta to pomyślałam o zwierzęciu :-D

Dziewczyny, zamówiłam sobie na Allegro PreganaPlus. Minął tydzień, a przesyłki ani widu, ani słychu, więc napisałam e-maila opieprzacza. Przesyłka w końcu dotarła, a w niej oprócz wspomnianego leku, prezent, który wklejam poniżej…

P1050219.jpg

I jak tu wystawić neutralny komentarz, no nie da się po takim prezencie :-)

Załączniki

• P1050219.jpg
    P1050219.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 100
kasik36: no zobaczymy, nie powiem - stresuję się. Do tego te plamienia. Ehh jeszcze wczoraj o północy jak szłam po tabletki to się potknęłam na schodach i prawie straciłam równowagę... :(
Aż jestem na siebie zła, że btyłam taka nieuważna. Oby ten maluteńki cud trwał, bo jestem po wszystkim tak słaba psychicznie, że nie wiem jak przeżyłabym stratę. Nie mogę doczekać się 29 grudnia. Na razie nikomu nie mówimy (poza moją mamą), czekamy aż się sytuacja unormuje.

Bardzo, bardzo dziękuję za każde wsparcie, każde słowo :*

Anulla28, faktycznie niezła historia u ciebie ale dająca wiarę ze sie moze udać !!
Udało wam sie za pierwszym podejściem ?
Dołączałam do klubu beznadziejnych jajowodów, jedyny plus ze ciąża pozamaciczna nie wchodzi w grę ale znowu nie ma cienia szansy na naturalsa.
A chyba większość z nas żałuje ze sie tak późno zabrała za starania, my to juz wogole jakaś masakra, bo aż 4 lata po ślubie a dwa lata sie nie zabezpieczalismy wiec mogło nam to cos dać do myślenia

Kate, powtarzałaś betę ?

Olusia ? wszystko w porządku ? nic nie pisałaś po wizycie ....

mmm, jak punkcja, kiedy transfer ?

Lilia, niespodzianka zacna, talizman ?

sykatynka, super prezent od rodzinki, przyda się na zimowe wieczory, tylko gdzie ta zima ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry