reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze wstawię psinke co by się nie obraziła :-)

Załączniki

• 1419882978229.jpg
    1419882978229.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Widzę ze my wszystkie jesteśmy takie mamusie dla zwierzat:-) mam jeszcze kotka w pywnicy niedawno ktoś ja podrzucil no oczywiście u nas wszystko znajdzie dom:-) królika w klatce no i pieska którego traktuje jak dziecko

Aisa79, liskka jak tam nasze ciężarówki?:rofl2::-D

Aisa79 poproszę o fotkę wreszcie:-)

calineczkaa ja mam jedną mutacje heterozygotyczną i teraz po tej ciąży biochemicznej mam dostać acard i ewentualnie clexane czyli zastrzyki. Po acardzie czułam się fatalnie, chyba wolalabym clexane, po wypadku moto kiedyś brałam z 4 tygodnie i nic mi nie było, a na aspirynę chyba mam uczulenie czy cos:eek: miłego wieczoru, pozdrów Hess:-)

ying - ying to jeszcze cala noc nerwów przed tobą, ale na "dobre rzeczy warto czekać":tak:

lilka-1986 ładne zoo:-) kotki pieski, jak rozumiem maskotki dla córeczki :-)

GRUDZIEŃ

31: kikifish87- podglądanie pęcherzyków

STYCZEŃ

02: kikifish87 - punkcja
05: lookator - udana pogadanka
05: Olusia - podglądanie maluszków
05: kikifish87 - udany transfer
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
07: justys8782 - badania prenatalne
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja

Witam
Ja też kocia mama-jedna terrorystka w moim avatarze a druga kruczoczarna:tak:
pozwolę się dopisać do kalendarza;-) 2 stycznia mam wizytę, będzie to mój 13 dzień na gonapeptylu i chyba już od wieczora dołącę menopur z gonalem. Czyli coraz bliżej jednego wielekigo oczekiwania i niepewności, ile będzie komórke, ile się zapłdoni, jakie mi podadzą i czy coć zostanie do mrożenia. Chyba teraz poproszę o zamrożenie w 3 dobie zarodków jeśli będą 8 komórkowe:confused2:jestem na płatnym ivf więc raczej nie powinno być z tym problemów ale to jeszcze przemyślę i zobaczymy czy będę miała co mrozić:confused2:
GRUDZIEŃ

STYCZEŃ

02: GizaS - wizyta kontrolna

GizaS znam te lęki:-p ja mam podobnie, czy będę się dobrze stymulować, bo protokół będzie zmieniony, ile się zapłodni, czy będą blastki...oszaleć można :szok: 3mam kciuki:tak:
Dziękuję, za wpisanie się do kalendarza;-)

GRUDZIEŃ

STYCZEŃ

02: GizaS - wizyta kontrolna

reklama
Cześć dziewczyny ,
nie śpię dziś już od 4 :szok: i czytam sobie co tam u Was no i przeglądam internet po cichutku żeby M nie obudzić.
Masakra jakaś , mam wolne i wstaje z kurami.

Jestem dziewczynki po wizycie no i zaczynam długi protokół tzn gonapeptyl mam już 1 zastrzyk od sylwestra przez 14 dni , także z moich wyliczeń wychodzi że punkcja i transfer pod koniec stycznia jakoś przypadnie. Także cieszę się , że zaczynam .
Buziaczki , miłego dnia.

Do góry