reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny!
Ja się pochlastam. Dostałam @...... A miałam po lutce dostać ok. 14-tego. No to mam dziś, do Pałki nie ma miejsc. Jeszcze mam dzwonić jutro i będą się go pytać czy mogą dopisać.......ale jakoś bez rewelacji mi to oznajmiała kobita. Kurde.......no, dobrze, że przyszła, ale za wcześnie. Zawsze na odwrót jest......albo za wcześnie, albo za późno.......grrrrr :angry:

Normalnie szok, dostałam @ po 25 dniach. Rzadkość u mnie.:szok:

reklama
Hess to faktycznie komplikacje, ale zaczniesz szybciej:-) najlepiej to pojechać tam osobiście i rozmawiać, nawet umówić się do kogoś innego, bo tak to ty będziesz czekać a czekać na Pałkę...:sorry:ale może facet się zlituję :-p

GizaS idz do lekarza i pokaż jak wiele pięknych pęcherzyków wyhodowałaś :tak:kciukasy za jutro;-)

dominikak, justyś jak po wiyztach?

STYCZEŃ

08: GizaS - podglądanie pęcherzyków

09: bubu520 - punkcja
09: calineczkaa - histeroskopia
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
14: calineczkaa - wizyta kontrolna
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
30: calineczkaa - początek stymulacji
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
Asia_77 - udana stymulacja

gif-emotikony.gif

kate_p7 - niestety do nikogo konkretnego nie ma miejsca, a do dr Sz nie chce iść za żadne skarby, wolę odczekać 1 cykl :-D Ale może coś się uda...

Hess-idz na upartego. Zajedz do kliniki i najwyzej jak spotkasz dr na korytarzu to go zaczepisz i powiesz ze wyjatkowa sytuacja. Nikt nie umie pow dokladnie co do dnia kiedy bedzie @ bo wkoncu jestesmy ludzmi a nie robotami

Tola-a jak u ciebie? U mnie dołek bo jak dla mnie to transwer przegrany. Mimo brania takiej ilosci p/skurczowych lekow, mam skurcze:-(i mysle ze przy ciaglych skurczach jak ma sie zagniezdzic zarodek?:-(

Gizas-powodzenia i kciuki za pęchole.

Lookator- zaskakujesz mnie,potrafisz pocieszyc kobiete. Czyli moze faceci jednak rozumieja kobiety?:-D

Dziewczyny, zadzwoniłam ponownie, trafiłam na inna babkę i powiedziała, że miejsc nie ma, nawet do innych lekarzy, ale jeszcze sprawdzi. I okazało się, że na piątek do Kunickiego jest miejsce :D, wiec się zapisałam.
Kurcze, ale loteria.....

Kiki, a jak się objawiają te skurcze? Może głupie pytanie, ale ja jedyne skurcze jakie kojarzę żebym kiedyś czuła, to te przed okresem, jakby ciagniecie, to o coś takiego ci chodzi?

sykatynka- mam wrażenie jakby mnie ktos smyrał piórkiem po macicy i to powoduje te skurcze. troche mi wstyd pisac ale cos jakby skurcze z podniecenia:zawstydzona/y: ciezko mi to sprecyzowac dokładniej...

reklama
Hess -będzie dobrze zaraz punkcja i transfer czas szybko leci

GizaS - udanego podglądanka

kikifish87 -może to kropek coś kombinuje

lookator - ty to nas rozumiesz

A ja mam punkcje na 100% w piątek na 8.30.
Jestem Pierwsza!!!
Jajeczka ładnie urosły, endo też. Tylko martwię się hiperką. (mam nadzieje że uda się transfer świerzynki, tak bym chciała).
Trzymajcie kciuki, dam znać po, jak pośpie,hihi :-D

Do góry