reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny

yplocka – ja miałam tzw. Intralipid 20%, jeden wlew kosztuje 400 zł. Pod koniec miesiąca będę badała czy NK spadną jak nie spadną to ok. 7-10 przed transferem będę miała kolejny wlew, a jak uda się zajść w ciąże to później raz w miesiącu.

Asia_77 – to trzymam kciuki, żeby ta stymulacja odbyła się bez żadnych problemów, powodzenia. Moja stymulacja trwała 8 dni i w dniu, w którym miałam wbić sobie ovritelle zastrzyku stymulacyjnego już nie brałam.

kiki – beta rośnie to najważniejsze. Kciukam za kolejny przyrost. Kiedy powtarzasz bete??

reklama
kiki super:-) teraz kiedy znowu?

calineczkaa nie ma torbieli wszystko jest dobrze, po prostu organizm dopiero się zbiera na @ endo jest już grube itp..Ponoć nawet do 3 miesięcy można czekać po poronieniu:szok: No to u mnie będzie prawie 2 miechy:-(

kate aaaa rozumiem już . @ po poronieniu przyłazi jak po ciąży donoszonej....no chyba ,że się cyckiem karmi to wiadomo póżniej może. Więc cierpliwości Kochana :-)

Kiki czy bym zero zobaczyła dziś czy w poniedziałek bez znaczenia. Mam weekend na dojście do siebie. We wtorek mój tata ma ciężka operacje bajpasow, opiekuje my się 90 letnia babcia z aizhajmerem i prowadzę swoją firmę w której jedna pracownica idzie do szpitala we wtorek a druga dziś dzwoniła ze szybko nie wróci z l4 bo na zmiany nowotworowe i idzie na chemię. Więc czas sue zbierać do życia żeby wszystkiemu podołać

dzieki dziewczyny ,ja powoli sie ciesze. powtorze bete w 14 dpt i przekaze klinice. Mam nadzieje ze bedzie ladnie rosła. Ja dalej nie odczuwam nic ciazowego.co mnie troche stresuje bo ostatnio to bylo mi niedobrze i cycki jak balony. A teraz zero objawow ale juz powoli zaczynam sie cieszyc i mowic do kropka. i dalej sie modlic o cud

agulla- tak beta w poniedzialek. ale juz dzwonilam do kliniki o dalsze l4 i recepty. teraz czekam na tel od dr.

Jolka to ciężki czas przed tobą..ja tez mam babcie z Alzheimerem, nie mieszka z nami ale tez pomagam mamie ..straszna choroba:-( a domy opieki w tragicznych cenach...człowiek musi radzić sobie sam:-(

reklama
GizaS kciukasy za punkcje jutro:-)

STYCZEŃ

17: Zuzu8 - trzecia wysoka beta!
17: GizaS - punkcja

19: kikifish - trzecia wysoka beta!
19: Jolka - wysoka beta!
19/20: GizaS - udany transfer
20: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
21: Solostar - udany criotransfer
23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
23: bubu520 - wysoka beta!