Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze byłam przed czasem w klinice a para co miała miec punkcję przed nami się spoxniła więc wskoczyłam na jej miejsce i o 10:30 już wyszłam z kliniki. Mój dr przyjmował od 11 położe powiedziały że mogę poczekać ale już poszłam do dr Cz. Dostałam lutinus i na moje pytanie dlaczego nie luteina powiedziała że odeszli od luteiny bo podrażnia i się nie wchłania tak dobrze jak lutinus... ale ta cena za 21 tabletek co starczy mi na 3,5 dnia 170 zł
czyli dziś na leki po transferze wydałam 1000 zł
Dr pytała czy chcę embryogel, potwierdziłam. Czyli mam 3-2 lutinusa od jutra, od transferu dojdzie jeszcze duphaston. Zamus na 5 dni, fragmin 5000 i relanium.
moze i refundowane ale co drugi

Dr Cz powiedziała że odeszli od luteiny, bo inne kliniki tez tak zrobiły
to samo powiedziała kobietka w aptece a mi się wydaję że to chodzi o $$$ bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o $$$. Leki typu menopur i gonal tez podrożały jak została wprowadzona refunadacja
Gonal F 900 z 1100 zł do ponad 1300
luteina do dawki 100 też jest refundowana to oni dają lutinus pełnopłatny. Ale nie narzekam bo nigdy nie miałam tej formy progesteronu a kiedyś czytałam że faktycznie jest lepszy niż luteina
Co do zastrzyków heparynowch to mam na 100%, pomimo że mam dwie mutacje w genie MTHFR ale homocystine mam w normie to nie przysługuje mi refunadacja
A ty już na antykach? Żeby się czymś zająć rozpisałam sobie tydzień po tygodniu jak "rozkładać" witaminki, tak żeby się nawzajem nie znosiły. Będę się skupiać na suplementacji, może czas szybciej zleci
A ty też chyba już drugi raz startujesz?