reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lookator jak kupuje sie w Rosji w aptece to jest ok, balabym sie gdyby to bylo z bazaru. Moj znajomy kupowal a ja wysylalam kolezance, byla bardzo zadowolona, zero uczulenia i mniej wyplywa bo jest bardziej kremowa.

Utrogestan jest z Francji, Utrogest chyba z Niemiec.
Nie wiem, czy w chwili obecnej te leki jeszcze będą w Rosji dostępne.
Dla nas w każdym razie do Obwodu jest daleko - musiałby ktoś podsyłać.
Do Czech jest dużo bliżej - 60km do Ostrawy autostradą.
Będę kombinował, jak będzie już tak daleko.

Widziałem też coś w jakiejś aptece internetowej, ale dużo droższe,. more/less to samo co Lutinus.

Ostatnia edycja:
Ja właśnie wróciłam ze szpitala, bo niestety krwawienia ze skrzepami powróciły :-(

Lekarz mnie zbadał , zrobił usg . Powiedział ,że krwawienia są z macicy. Na usg nic nie widać nieprawidłowego, tylko endo ma 10 mm i już zgłupiałam , bo nie wiem czy jest dobre czy nie :zawstydzona/y:

Dał mi jakiś syrop, zastrzyk z cyclonaminy i receptę na cyclonaminę oraz exacyl . Narazie nie wykupywałam , bo nie wiem czy mogę to brać . Lekarz stwierdził ,że nie powinny mieć wpływu na stymulację , ale wiecie jak to lekarz , który z leczeniem niepłodności nie ma nic wspólnego...:-(

Asia_77 według mnie powinnaś wykupić leki i je wziąć, jutro masz konsultacje to zobaczysz co ci lekarz z kliniki powiem jeśli ma to wpływ na stymulacje to trudno będziesz musiała przerwać, twoje zdrowie jest teraz najważniejsze.

Asia endo dosyc duze jak na ten dzien cyklu. Moze cos jest nie tak i jednak powinnas przerwac stymulacje. Przy takich dziwnych objawach komorki moga nie byc dobrej jakosci. Zreszta Twoje zdrowie w tym momencie jest najwazniejsze. Jedz koniecznie jutro do swojej kliniki bo nie mozna tego lekcewazyc.

reklama
Asia te endo chyba za duże faktycznie. Chyba, że pomiar był zły. No albo jeszcze sie zmniejszy przez krwawienie. Jedz jutro do kliniki to sie dowiesz co i jak. Tylko jak zadzwoniłaś do kliniki ze coś się dzieje to powinni Cie przyjąć szybko, źle że kazali Ci czekać aż do pn. To duzo czasu przecież. Zwykły gin nie zna się na in vitro. Wg mnie do bani Cie potraktowali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry