reklama

Kto po in vitro?

kikifish87 dla mnie najlepszy jest utrogestan mniej wypływa niż lutinus, tabletki utrogestan100 są dużo mniejsze szybciej się rozpuszczają. Mnie nie podrażnił ale gdyby tak było można go brać doustnie.

Trzymam kciuki za jutrzejszą betę jestem pewna że prawidłowo rośnie:tak:

reklama
Dziewczyny ja mam dzisiaj z mężem 13 lat jak się poznaliśmy bylismy na pysznym obiadku potem na dobrych lodach a jak wróciłam do domu to już mi nie było wesoło mój piesek znowu się rozchorowal :-/ ja się nim opiekuje jak dzieckiem ! Ahh nie mam już sił !! A do tego ciągle boli mnie pierś od jakiegoś czasu!

inka- dzieki za info. ty tez jestes z rybnika. ja tez;-) powiedz mi gdzie do czech jechalas po to??

agulla- gratulacje rocznicy:-D i trzymam kciuki za pieska. ja tez mam pieska i wyobrazam sobie ze sie martwisz

Kiki nie dzwonili z klinki więc zadzwonią jutro i transfer we wtorek w 3 dobie. W sumie tak jak chciałam:sorry2:Chciałbym aby podali mi dwa zarodki jesli wogóle tyle będę miała:dry:ostatnio podali mi dwa a pozostałe 2 trzymali do 5 doby bo to byla rządowka ale maluchy przestały się rozwijać. Teraz chyba tez wolałbym aby trzymali do 5 bo mam płacić za mrożenie i za crio, jak zamrożą mi zarodeczki conajmniej 8 kmórkowe to dobrze ale jak będą słabsze to nie wiem czy to warte i nie lepiej im dać sie rozwijać w labo do 5 doby:sorry2:Zapewne w klinice będą chcieli mrozić w 3 bo kasa jest naważniejsza, a w rządówce jak trzymali do 5 to mieli mało mrożenia:dry:

gizas -szczerze ja nawet nie mialam informacji jakiej jakosci mam zarodki mrozone i wlasnie nie sa za ciekawe a 3 zamrozone bo chyba 1x 6 kom , 1x 4 kom i 1x3 kom gdzie nie rozumie po co mrozili tego ostatniego. choc szczerze tego nigdy nie wiadmo. ile razy tu ktos pisal ze z tych spisanych na straty powstawaly ciaze .
ale trzymam kciuki . daj znac zaraz jak bedziesz wiedziec. bede czekac

dziewczyny nie umie sie uspokoic, i przez te nerwy mimo ze wypilam juz podwójna melise i połknełam nospe max to nerwy mnie zjadaja i boli brzuch:/ myslicie ze moge wziasc relanium czy nie bardzo

reklama
Witajcie dziewczyny

kiki - trzymam kciuki za jutrzejszy przyrost. Cała moja moc jest jutro z Tobą :tak:

Asia_77 - myślałam o Twoim krwawieniu i wpadłam na pomysł, że to wcale nie zastrzyk stymulacyjny mógł wpłynąć na krwawienie. Ja jak swego czasu brałam acard to jedną @ miałam tragiczną. Trwała 10 dni, miałam ją bardzo obfitą i pełno skrzepów. Może to od tego...

agulla84 - gratuluję kolejnej rocznicy i trzymam kciuki za to, żeby piesek wrócił szybko do zdrowia. Jeżeli chodzi o ból piersi to się tym tak nie przejmuj. Ja co jakiś czas mam ból prawej piersi. Oczywiście zawsze biegnę na USG piersi, żeby dr mnie uspokoił i biorę na ten ból wiesiołek lekarski 2 x 2 tabletki dziennie przez jakieś 2-3 miesiące. Tak, biorę ten wiesiołek i proszę się nie śmiać :eek: bo nawet była o tym mowa we "Wstydliwych chorobach" na tlc. Była dziewczyna, którą też bolała pierś i lekarz również przepisał wiesiołek lekarski tylko w większych dawkach. Pytałam dr co może wywoływać ten ból, powiedział, że to może być od kręgosłupa i musiałabym zrobić sobie prześwietlenie jakiegoś odcinka, ale nie pamiętam jakiego :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry