Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny moje kochane, a wiecie może czy subpopulacje limfocytow można badać w trakcie @? Poszłam zrobić w piątek jeszcze przed @ ale jak już zapłaciłam, odczekalam swoje w kolejce i weszłam do gabinetu to pani powiedziała, że w piątki tego nie pobierają.... A w weekend przyszła @ i się teraz zastanawiam bo jutro bym poszła....

A z drugiej strony, to moja mama mi dała do myślenia na temat tych papka i amnio itd., jak jej kiedyś powiedziałam, że będę chciała zrobić te wszystkie badania plus jakiś pakiet badań genetycznych które robiła moją koleżanka w ciąży, to zapytała po prostu: a co będzie, jak coś wyjdzie? ZD się albo co innego.... Co zrobisz? Proste pytanie, Ale w sumie dopiero wtedy się zastanowilam, że nawet jak by coś dla wyszło to przecież i tak nigdy w życiu bym nie usunęła ciąży.... Więc pokocham to dziecko takie, jakie będzie.... Teraz przed ew. Ciąża robię badań ile wlezie, żeby ew. Zapobiec ponownej utracie, ale jak już będę w ciąży to chyba odpuszczę te wszystkie badania, bo przecież i tak nic one nie zmienią..