Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Giza to mnie zaskoczylas tym... bo wiem ze 250 zl kosztuje trojca ale wymaz... nie wiedzialam ze tez na ta trojce pobieraja z krwi w gc...
Dorotka... na weekend chca ciebie polozyc do szpitala.. ciekawa jestem czy beda cos robic...
to co lekarz nie wiedzial kiedy mialas przyjsc? niezle...!
Migotka o ktorej masz miec wyniki betey?

Dorotka... na weekend chca ciebie polozyc do szpitala.. ciekawa jestem czy beda cos robic...
to co lekarz nie wiedzial kiedy mialas przyjsc? niezle...!Migotka o ktorej masz miec wyniki betey?

ja mam pełno płatny fragmin i za 10 zastrzyków płace +- 120 zł a clexane jest chyba droższy. Nospę brałam profilaktycznie na uśmierzenie potencjalnych skurczów, przez 5 dni od punkcji brałam relanium dwa razy dziennie. Dokupiłam do trasnferu embryogel-koszt 350 zł. Jadłam ananasa przez 5 dni bo miałm 3 dniowe zarodki, przy blastkach można jeść 3 dni. Garść suplementów, inofem, olej lniany i sporo leżenia.Czy coś z tego pomogło... nie wiem
ani powiększone, z brzuchem też nic się nie dzieje, tylko mam chyba już opuchniety od tych zastrzyków...
Acard jedna tabletka dziennie-ja mam dawkę 75. Fragmim mam dawkę 5000 jm. Ananas po transferze ale ja jadłam już dzien przed ale to tylko tak bo miałam chęc, je się po transferze.