dariaa16
Fanka BB :)
Daria a Ty jesteś przed, po czy w trakcie okresu?
w srode tzn.4.02 mialam 1dc ....czyli dzis jest 8dc...kurcze dziwnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daria a Ty jesteś przed, po czy w trakcie okresu?
Calineczka racja emocje są ogromne, jutro wizyta rejestracyjna, już nie mogę się doczekać! U nas poszło bardzo szybko: jeździłam na oceny owulacji, czasem miałam wpisane endo czasem nie, czasem ze znakiem?. Pewnego dnia przyszła koleżanka z pracy że jest w ciąży... z bliźniakami... za pierwszym razem!. Tego samego dnia przyszłą szefowa że również jest w ciąży...za pierwszym razem. I jeszcze inna koleżanka umieściła wpis na portalu społecznościowym że zostanie mamą. A na następny dzień po raz kolejny dostałam okres... Załamałam się,byłam pewna że to moje endo, mąż by mnie uspokoić zapisał się na badanie. Odbiór wyniku, wiedzieliśmy że jest kiepski, ale słowa gina" ja już wam nic więcej nie mogę pomóc, dla takich par jak wy jest in vitro" były jak cios w twarz. Potem szybko rejestracja w klinice u prof , wizyta, badania, minął miesiąc- jutro ciąg dalszy.Mam nadzieje że w marcu już będę na stymulacji.posiadam tylko numer ten na infolinie...posiada ktos bezposrednio do invicty w warszawie.....??????Daria zadzwoń do kliniki i poproś o konsultację z lekarzem