reklama

Kto po in vitro?

Tola32 - Pytałam o badanie NK w Gyncentrum i robią od poniedziałku do czwartku w godz. 8-10 ale trzeba dzień wcześniej zadzwonić , koszt 390 zł. Nie wiem czy o takich porach będziesz w Katowicach także jak coś zadzwoń do Provity i zapytaj o terminy i godziny.
Dzięki :-)Będę w środę i jeśli zdążę to tam podskoczę tam :-)

reklama
Witam ,dziewczyny,mam do odsprzedania 3 pelne opakowania Lutinusu 100mg i fragmin 2500,sprzedam taniej niz w aptece,posiadam paragon(leki zostaly mi po invitro),jesli jest ktos chetny to podaje numer 505 700 045,pozdrawiam

Fasun to Ty ładnie w tych krzaczorach siedzisz i owocnie :-) Teraz piękne zarodeczki i myk do domku na 9 miechów ;-) To już nie ma prawa skończyć się źle. Teraz to piękne i zdrowiutkie bobo ma być. :tak:

Owocnych Walentynek Wam życzę. Może jakiś naturalsik się przydarzy :tak:

Ostatnia edycja:
Jolka zdalam sobie sprawę ze taka ciążą to wielkie ryzyko jestem niska i drobna więc nie wiem czy dalabym rade spokojnie przejść ciążę aż do końca !wolę jeden jak sie ma udac to się uda!

Fusun kochana cichaczem, cichaczem zaraz bedziesz w ciazy :) Ja rok temu w walentynki tez mialam punkcje, niestety zarodki sie nie zaimplantowaly bo nie wiedzialam, ze mam problem z komorkami nk. Tobie powinno sie udac i tego Ci zycze z calego serducha.

reklama
Annemarie jeśli to twój 8dpt np.3 dniowych zarodków, to nie masz już we krwi choragonu ani innych odpowiedników. Ja miałam transferowane 5 dniowe zarodki i 6dpt beta już powinna być, a nie którym wychodzi już nawet test z moczu. Pojedz na bete w poniedziałek i potwierdź ale to bardzo dobry znak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry