reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiec ja po wizycie pierw pojechalam do mamy na obiad, potem do sklepu na zakupy i nie dawno weszlam do domu...malutka jest ulozona glowa w dol a chlopczyk miednicowo.. malutka wazy ok 1725 a chlopczyk 1650.. serduszka ladnie bija...wstepna ustalona data ciecia jest na 2 razy bo nie wiadomo czy lekarz nie bedzie mial wolnego bo jakies szkolenie a wiec: na 21 albo 28 marca... no chyba ze sie bedzie cos dzialo to wiadomo ze wczesniej....szyjka 25mm wiec znow mi sie ciut skrocila, zamknieta... :tak:

Dorotka
super ze juz jestes w domku... to teraz czekamy na wyniki twoje... :tak: na pewno beda dobre!

Hess, cieszę się że torbiel znikła i że zaczynasz, trzymam kciuki;-)

Calineczka, kciuki za zarodki;-)

GizaS, kciuki za zdrowe serduszko:tak:

reklama
Hess super że startujesz:-) marzec to taki ładny miesiąc, w sam raz na stymulacje.

Dorotka witam ponownie, jeśli dobrze zrozumiałam to zdrowa jesteś jak ryba? czy te badania które zostały to też bardzo ważne? bo się nie znam:eek:

Calina kcukasy za jutro. Na pewno są 2-3 blastki, bo mnie się ta statystyka podoba;-)

Dariaa16 wszystko będzie dobrze, ale koniecznie daj nam znać ile wyhodowałaś jajec:-)

kate23 moja imienniczko czas po maluchy wracać, do roboty!!:-D

LUTY

17: kate23 - przygotowanie do criotransferu
17: dariaa16 - podglądanie pęcherzyków
17: calineczkaa - udany transfer

20: kate_p7 - początek stymulacji
20: kikifish - podglądanie maluszka
23: annemarie - wysoka beta!
24: kate_p7 - wizyta u anestezjologa
24: GizaS - wizyta serduszkowa
24: andromeda5 - udany transfer
27: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
27: Olusia - podglądanie maluszków
28: kate_p7 - podglądanie pęcherzyków

MARZEC

01: .szkrabek - początek stymulacji
05:Hess - początek stymulacji
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Yplocka1 - udany criotransfer

Ying - Ying - udany criotransfer

Ostatnia edycja:
Kate, u kogo masz wizytę 20? Ja też bede, u kunickiego, chce pogadać z nim o tych limfocytach i ew. Encortonie....
Olusia - przecież to Już niedługo! Kurczę, jak to zlecialo!

Kate, o już jestem w kalendarzu :-) ja też nie wiem jakie znaczenie ma to ostatnie badanie, jeszcze dr google nie zapytałam ;-) Wychodzi na to, że jestem zdrowa jak koń, ryba czy tam inny zwierz tylko ciąży dalej brak :no:

Dorotka to teraz będzie po tylu badaniach się uda ;-)

sykatynka u dr K też mam wizytę, ale to jakoś rano, potem podglądanie Nauberg:-( dobra zobaczymy może zmienię zdanie i polubię pana N....

Olusia ale cc to 28.02 czy 28.03:eek: Nie wiem jak to te wasze tygodni się liczy...bo chyba źle wpisałam..??!

Ostatnia edycja:
Kate a wiec cc mam miec 21 lub 28 marca bo moj ginek ma dyzur wtedy 24h...:tak: chociaz mysle ze bede miala 21...no ale to sie okaze na wizycie za prawie 2 tyg... i kiedy moj ginek bedzie.. bo ma jakies szkolenie i go nie bedzie...tzn nie wie konkretnie w ktorym terminie ma to szkolenie.. dowie sie dopiero...

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka no to super :)

A moich wynikow nadal nie ma :( mam dzwonic jutro kolo 9 tej a jak dalej nie bedzie to przełożę wizyte

Do góry