annemarie
Fanka BB :)
a ten sluz jak kurze jajko z dodatkiem lekko rózowego...
mnie przy stymulacji tez zalewalo,na pewno da sie to jakos wyjasnic,gorzej by bylo gdybys byla juz po Transferze.Masz dzisiaj wizyte??? wyjasni sie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ten sluz jak kurze jajko z dodatkiem lekko rózowego...

BEDĘ ŻYĆ
.
ja to zawsze muszę się jakoś załatwić... ech... taki dziś mój piątek 13-go, bo przecież wtedy nic się nie stało, więc musiało się wyrównać...
rozerwała mi skórę przy samym kąciku oka. Na początku szok, bo w sumie nic nie czuję - po chwili przebłysk - OKO! Biorę ręką, krew - i oczywiście panika - lecę do lustra - oko całe - ufff, ale obok oka DZIURA i krew się leje
nie wiedziałam co robić - nie chciałam by mnie zobaczył synek by się nie przeraził, ja już i tak byłam mocno spanikowana sama. I nie wiem czy w samochód i na ostry czy do męża dzwonić... głupia myśl, bo autentycznie byłam w szoku jeszcze - adrenalina i panika - mix okropny. Telefon do męża - jedzie, telefon do Medicoveru - na szczęście wezwali karetkę. Przyjechali obejrzeli, przemyli, założyli opatrunek i już. Zostałam z dziurą przy oku, podobno nie będzie śladu, ale jakoś marnie to widzę
zobaczymy... w każdym razie siedzę teraz z bólem głowy i nie wierzę w swoje szczęście - pól centymetra dalej i byłabym bez oka... wszystko zawsze tak szybko chcę zrobić! jestem wściekła teraz na siebie!
tak się bezmyślnie załatwić!