reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po lekarzu jestem, nie pisałam wcześniej, bo mnie zwaliło z nóg. Mam jakąś wirusowke, mam brać tylko paracetamol na zbicie temperatury i echinacee. Jeśli po 3 dniach temperatura nie zniknie mam iść na wizytę z wynikiem CRP. Dostałam zwolnienie do piątku i mam leżeć.

Jutro kciuki trzymamy za FUSUN:tak: Powodzenia kobietko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Hess zdrówka kochana, a może czosnkiem się uraczysz? Czosnek dobry na wszystko;-)

Agulla do trzech razy sztuka, teraz to już musi być TEN moment:tak:. Trzymam się tej zasady.

Powiem, Wam tak szczerze, że odkąd do Was, dziewczyny i chłopaku, dołączyłam, to jakoś mi lżej, na forum jak w życiu, raz są wzloty raz upadki, ale wszyscy się rozumiemy, nie znamy się osobiście i wiemy o takich osobistych intymnych sprawach, o których nawet rodzina czy znajomi nie wiedzą. Smutki, przeplatane radościami, jednak zawsze jest niegasnąca nadzieja...Dodam jeszcze, że jak w pon. dmuchałam świeczki na torcie i życzenie myślałam, to od dawna, w takich momentach, nie miałam łez w oczach.

Ostatnia edycja:
Hess odpoczywaj, i masz wyzdrowieć szybko bo niedługo stymulacja;-)
Calina ja tez mam takie cukiereczki:-D ale wole hydroksyzynę bo mniej ospała jestem:-p

kejth witaj! sama zobaczysz jak to jest, u każdego jest inaczej. Ja w sumie nie czułam się jakoś strasznie i naprawdę każdy przechodzi to inaczej...:happy2:
szkarbek jak samopoczucie? po wczorajszym spotkaniu z prętem:confused:

annemarie a jesteś pewna że @ dostałaś? bo może to jakieś lekkie krwawienie bo progesteron za niski, dziewczyny tak miały a pęcherzyk nadal był, więc zrób bete.

agulla84 nie ważne ile razy trzeba będzie podchodzić wazny jest wynik testu i tym razem będzie pozytywny. Bo jest do trzech razy sztuka co???
szkrabek i andromeda tak jutro Fusun ma transfer, wiec trzymamy kciukasy:tak:

Hej Dziewczyny. Odebrałam dziś wynik AMH 0,29 a FSH 14,9. Jestem jeden cykl po nieudanym in vitro. W stymulacji wyprodukowałam jedno jajko. Dziś mam 10 d c i poszłam obejrzeć co się dzieje na cyklu naturalnym. No i … szok, bo dwa jajeczka całkiem już spore 15 mm :) Doktor zaprasza do IMSi na naturalnym w najbliższy poniedziałek. Co o tym wszystkim myślicie?

reklama
Kalendarz na jutro:

LUTY

19: Fusun - udany transfer

20: kate_p7 - początek stymulacji
20: kikifish - podglądanie maluszka
20: dariaa16 - punkcja
20: DorotaMie - podglądanie pecherzyków
23: annemarie - wysoka beta!
23: DorotaMie - punkcja
23: calineczkaa - wysoka beta!
24: kate_p7 - wizyta u anestezjologa