reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

A to że nie mam żadnych objawów, poza bólem krzyża niewielkim, w sumie to biorę nospę max więc ze strony macicy i moze jajników to nie powinnam nic odczuwać:-)
Jestem po histeroskopii w styczniu, endometrium grubaśne 15 mm, zarodek rozwinięty z cieniutką otoczką, więc niech się rozgości ładnie, tylko o to proszę.
Martwi mnie to, że nie robiłam komórek NK. A tutaj może być pies pogrzebany. Cholera, kiedy ja nauczę się myśleć pozytywnie!!!!!:wściekła/y:

reklama
calineczkaa - a pamiętasz co mi niedawno mówiłaś na temat komórek NK?? Kobieto, nie dajmy się zwariować!!! Najlepiej to od razu se trzasnąć wszystkie badania świata. Czekaj do bety i nie myśl.

Chyba musze wtracic sie do dyskusji ;)

Calineczka ja przed pozytywna beta mialam tylko lekko nabrzmiale piersi i zylki mi na nich powychodzily, myslalam, ze to po lutce. Zaczal tez mnie pobolewac brzuch jak na @ dlatego bylam przekonana, ze nic z tego. Brak objawow to tez objaw, nie ma co wrozyc z fusow, tylko beta prawde Ci powie :)

DorotaMie nie znam Twojej historii bo ostatnio rzadko zagladam na ten watek ale pociesze Cie, ze mam 39 lat i AMH pewnie juz na Twoim poziomie a jednak za trzecim razem mi sie udalo. Nie lam sie, w ostatecznosci mozesz skorzystac z komorki dawczyni. Moja znajoma z AMH 0,1 w lipcu skorzystala i niedlugo bedzie tulic do piersi blizniaki :)

reklama
Calineczka ja też mam taki strach w sobie że nie zrobiłam tego badania aktywności komórek NK, kiedy lecisz na betę??
była któraś z Was przestymulowana? kurcze urósł mi brzuch :/ i w bark boli ale to chyba z przewiania, pije dużo wody- a jeść wcale mi się nie chce i tak trochę mnie mdli ale może to po jajkach

Ostatnia edycja:
Do góry