kate: oczywiscie ze masz wybor- robisz to co uwazasz za sluszne. jesli uwazasz ze lekarz przesadza to nie rob tego co zlecil. wiesz ze to po czesci konowal, rozmawialysmy o tym. a jaka ty dawke wczesniej mialas przypomnij?
ja sie leczylam w artemidzie... i moge ci ja polecic. ty trudny przypadek nie jestes, a zaden z tamtych lekarzy konowalem nie jest. ja u domitrza bylam i sie super sprawdzil przy zarzadzaniu moim potencjalnym hiperkom choc on wiedzial ze ja sie sama prowadze

nawet mi pogratulowal ze sobie sama dwoje dzieci zrobilam

sam lekarz taki sobie, szybki, nic nie tlumaczy ale my sie rozumielismy bez slow bo on wiedzial ze ja wiem a to co on sadzi mi nie bylo potrzebne do niczego wiec wizyty byly 5 minutowe

ja chcialam tylko sprawdzic jak sie pechole maja i ile sobie gonadropin zapodac .... jesli chcesz kogos kto bardziej tlumaczy i wizyty sa dluzsze to trzeba innych wybrac z kliniki ale jak mowilam - nie ma tam konowalow ani naciagania na niepotrzebne koszty i badania. ponadto polecam bo maja dobry lab, naprawde dobry co przy moich poprzednich beznadziejnych zarodkach ma ogromne znaczenie. maja dobry poziom zaplodnienia i przetrwania zarodkow.
co do cwiczen w stymulce to polecam przeczytac posta - tam wsio opisane, i o transferze tez bo za duzo by tu pisac
https://dobrzebozdrowo.blogspot.com...e9cg72Zg&postId=5904439851493809835&type=POST