reklama

Kto po in vitro?

Calineczce i Fasun Gratki składam :-)
Cieszę się z dobrych wieści :tak: Teraz nasze brzuchatki słać fluidy żeby tu się wkońcu pusto na forum zrobiło i zebyśmy się Wszystkie na zaciążone przeniosły :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Fusun beta pięknie przyrosła-jesteś w ciaży:tak:

Faktycznie ostatnio urodzaj ciąż:tak:wielu dziewczynom też się nie udało albo udało na krótką chwilę ale nie da się zaprzeczyć że w nowym roku mam nowe ciąże:tak:
A ja jakaś oslabiona jestem, nie mam za bardzo apetytu, jem bo muszę a ziewam na okragło:sorry2:ot takie mam objawy ciążowe. Jeszcze 5 dni do ponownego spotkania z dziekiem, usg i karta ciąży. Może ten dr da nam chwilę posłuchać serducha:sorry2:

szkrabek nie dziwne że czujesz się fatalnie, pewnie już wyciszanie się powiodło i jesteś w okresie menopauzy:-p bo teoretycznie do tego się dąży, więc wszystko idzie w dobrą stronę, czuje że będzie się działo :-p

Dziewczyny mam pytanie czy któraś nie chciałaby poprowadzić kalendarza? Ja już nie mam siły i chyba potrzebuję odpocząć, muszę się wyciszyć, nabrać dystansu.

Dziewczyny i chłopaku :-) mimo że w ciąży nie jestem czytam świetna książkę co bas czeka kiedy pojawi się dziecko. Taki nie poradnik a raczej przestrzeganie nas :-)no chichram się cały czas na tej książce. Leszek Talko Dziecko dla odważnych.

Calineczka,Fusun :-) pewnie juz przeszczęśliwe,powodzenia:-D,ja jutro dowiem się juz kiedy transfer,bo nie miałam po punkcji,bo byłam przestymulowana,mam 5 mrozaczkow i chce zabrać 2 ze sobą,po pierwszej stymulacji stymulacji miałam trzy nieudane transfery na cyklach naturalnych tylko z duphastonem i luteina,a teraz mam tonę leków i plastry,
Szkrabek :-) ja tez się czulam tak jak Ty,to był najgorszy okres w moim zyciu.

reklama
Fusun gratuluję z okazji przyrostu bety. Życzę ci kochana zresztą wszystkim nam życzę powodzenia w donoszeniu ciąż bez żadnych problemów a starajacym się aby wreszcie się udało w końcu po tym wszystkim co przeszliśmy należy nam się ta najwazniejsza nagroda jakim jest posiadanie dziecka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry