reklama

Kto po in vitro?

Agulla strasznie mi przykro ale przynajmniej wiesz ze sie cos ruszylo....

Dziewczyny dzieki za odpowiedz, jesli jeszcze ktoras cos bedzie wiedziala na temat tego fsh w kwalfikacji to napiszcie. Ona leczy sie w Gameta Rzgow i tam powiedzieli ze jedno i drugie ale ja wlasnie wyczytalam gdzies ze jakas dziewczyna zostala zakwalfikowana tylko z fsh i dlatego szukam odpowiedzi aby dac jej nadzieje ze moze sie udac.

reklama
Agulla bardzo mi przykro...płacz ile sie da to zawsze u kaja chociaż troszkę ból.....3maj sie mocno!!!!!

dziewczyny oswiecie mnie troche...przeczytalam na bocianie cos takiego ze criotransfer powienien sie odbyc z zarodka majacego 8 komorek??? czyli z blastk? dobrze rozumiem czy nie....

Agulla strasznie mi przykro ale przynajmniej wiesz ze sie cos ruszylo....

Dziewczyny dzieki za odpowiedz, jesli jeszcze ktoras cos bedzie wiedziala na temat tego fsh w kwalfikacji to napiszcie. Ona leczy sie w Gameta Rzgow i tam powiedzieli ze jedno i drugie ale ja wlasnie wyczytalam gdzies ze jakas dziewczyna zostala zakwalfikowana tylko z fsh i dlatego szukam odpowiedzi aby dac jej nadzieje ze moze sie udac.
Ja lecze się w Gamecie i miałam oba badania do kwalifikacji choć odniosłam wrażenie ze Fsh było wazniejsze☺

Agulla jest mi bardzo przykro; ( wypłacz sie; ((
Powiem szczerze, ze sto razy wolę mieć betę zerową niż taka która daje te cholerna nadzieję A potem bezczelnie ją zabiera; (((

Agulla84 - strasznie mi przykro :no: ściskam mocno!

Hess - ja czuję moje jajniki strasznie teraz - kłują mnie jak stoję i jak siadam i w toalecie :confused2: szczególnie prawy - czyli etn z większym jajem na sobie :laugh2: no cóż stwierdzenie, ze jaja sobie robią jest dość trafne na tm etapie :-D

Bzuimelka - ja nie miałam AMH robionego, tylko FSH, więc pewnie zależy to od kliniki.

kate_p7 przespać tego czasu się nie da, a szkoda, bo czekanie na bombie zegarowej do przyjemności nie należy. Ale doskonale Cię rozumiem - sama bym tak ni eraz chciała. Dobrze, że się dobrze czujesz :cool2: oby tak dalej.

dariaa16 - ja niestety Ci nie pomogę, jestem za zielona - ale Gizas już nadrobiła za nas :tak:

reklama
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, ja wracam po mrozaka i drugie podejscie....
ewenualny plan zmiany klniki z Invicta na Novum....
ciekawe jak to jest jesli ma sie zamrozone zarodki czy mozna sie przeniesc?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry