Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kate_p7 wiem co przezywasz...ten brak sily i checi do walki....ale to z dniem przejdzie....3mam kciuki za Ciebie i za kropka ktory zostanie teraz napewno na 9 miesiecy :*
ja zastanawiam sie nad zmiana kliniki...na Novum tyle dobrych opinii czytam..ale niewiem jak to jest jak ma sie mrozaki
Bziumelka- napisz na watku zakwalifikowane do rzadowego in vitro". Dziewczyny tam sa na biezaco. Ja wiem ze na teraz provita,gyncentrum,gmw, novum i salve chca wszystkich trzech badan. Zwlaszcza ze media coraz bardziej intereauja sie rzadowka i wizytami"przedkwalifikacyjnymi".
Agulla... niektorzy chca crio robic w nastepnym cyklu..ale pewien madry lekarz powiedzial mi ze minimum jeden cykl przerwy..a najlepiej dwa.pierwszy dla dobregp zluszczenia sie sluzowki..drugi dla odzywienia. Przemysl... daj sobie odpoczac...przezyc...i daj kropce wpasc na zyzna glebe :*
I ja sie melduje. Pecherzyk ciążowy ma ponad 10 mm, pecherzyk żółtkowy 3 mm. Za tydz już napewno powinien być widać zarodek z serduszkiem. Bo dziś było na to za wcześnie. Mam też torbiel krwotoczna na jajniku 17 mm, ale lekarz powiedział, że sie wchlonie.