reklama

Kto po in vitro?

kate jeśli masz możliwość pójścia na L4 to skorzystaj, pomijając wszystko jeśli czujesz się na chorobę - to musisz wysiedzieć w domu. Przecież sama wiesz jakie to może być groźne !!
Dlatego :) proszę lezeć i wypoczywać, ewentualne wskazane jakieś zakupy ;)

reklama
Kate- dokladnie. Ja tez mysle ze powinnaś zostac w domu. Dobrze wiesz ze początkowe tyg ciąży są ważne dla rozwoju a ty i chemikalia. Zreszta nie przejmuj się L4. Moja poprzednia ciaza ciagla sie 7 tyg i bylam wtedy caly czas na l4. Mimo ze nikt mi nie dal pewności ze pokarze sie zarodek i serduszko. I nie żałuję. Nie wyobrażam sobie chodzić do pracy i ciągle sie martwic ze może lepiej bylo zostc w domu

Kate, idź do lekarza po L4, powiedz szefowej, że się przeziębiłaś, grypa Cię rozkłada, co może być prawdą. I zobaczymy, jak beta będzie przyrastać, to weź kolejne zwolnienie i powiedz tylko szefowej o ciąży, ona napewno zrozumie, zresztą to oczywiste, że w tych warunkach niezależnie od wieku ciąży nie powinno się pracować. Poproś o dyskrecję, bo to początek ciąży i nie chcesz zapeszać.
Kiki, a poprzednio miałaś puste jajo płodowe?

reklama
Kiki za niezapomniane wrażenia i same dobre wiadomości:tak: opisz wszystko później, bierzesz film i zdjęcia?
Szkrabek za bezproblemową punkcję i piękne komóreczki:tak:
Kate możesz iść na L4 nie ciążowe tylko z powodu grypy, jeśli masz ciężką pracę to weź spokojnie ten tydzień wolengo, wykuruj sie bo przezibeienia, kaszel i kichanie są niebezpieczne na początki ciąży. Bo jesteś w ciaży i będzie tak przez kolejne 8 miesięcy:tak:

Mnie wczoraj po raz pierwszy bolał brzuch, nie bardzo intensywnie ale czułam takie ciągniecia, najlepiej było w pozycji leżącej embrionalnej:dry:chyba zaczęłam odczuwac rozciągnie wiązadeł. Nie brałam no spy bo nie bolało mocno i chciałam kontrolować nateżenie tego bólu. Dziś zakończyłam 10 tc, jeszcze 30;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry