• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

kate jeśli masz możliwość pójścia na L4 to skorzystaj, pomijając wszystko jeśli czujesz się na chorobę - to musisz wysiedzieć w domu. Przecież sama wiesz jakie to może być groźne !!
Dlatego :) proszę lezeć i wypoczywać, ewentualne wskazane jakieś zakupy ;)

reklama
Kate- dokladnie. Ja tez mysle ze powinnaś zostac w domu. Dobrze wiesz ze początkowe tyg ciąży są ważne dla rozwoju a ty i chemikalia. Zreszta nie przejmuj się L4. Moja poprzednia ciaza ciagla sie 7 tyg i bylam wtedy caly czas na l4. Mimo ze nikt mi nie dal pewności ze pokarze sie zarodek i serduszko. I nie żałuję. Nie wyobrażam sobie chodzić do pracy i ciągle sie martwic ze może lepiej bylo zostc w domu

Kate, idź do lekarza po L4, powiedz szefowej, że się przeziębiłaś, grypa Cię rozkłada, co może być prawdą. I zobaczymy, jak beta będzie przyrastać, to weź kolejne zwolnienie i powiedz tylko szefowej o ciąży, ona napewno zrozumie, zresztą to oczywiste, że w tych warunkach niezależnie od wieku ciąży nie powinno się pracować. Poproś o dyskrecję, bo to początek ciąży i nie chcesz zapeszać.
Kiki, a poprzednio miałaś puste jajo płodowe?

reklama
Kiki za niezapomniane wrażenia i same dobre wiadomości:tak: opisz wszystko później, bierzesz film i zdjęcia?
Szkrabek za bezproblemową punkcję i piękne komóreczki:tak:
Kate możesz iść na L4 nie ciążowe tylko z powodu grypy, jeśli masz ciężką pracę to weź spokojnie ten tydzień wolengo, wykuruj sie bo przezibeienia, kaszel i kichanie są niebezpieczne na początki ciąży. Bo jesteś w ciaży i będzie tak przez kolejne 8 miesięcy:tak:

Mnie wczoraj po raz pierwszy bolał brzuch, nie bardzo intensywnie ale czułam takie ciągniecia, najlepiej było w pozycji leżącej embrionalnej:dry:chyba zaczęłam odczuwac rozciągnie wiązadeł. Nie brałam no spy bo nie bolało mocno i chciałam kontrolować nateżenie tego bólu. Dziś zakończyłam 10 tc, jeszcze 30;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry