reklama

Kto po in vitro?

Właśnie Nasza Departamentowa Pani kadrowa, jak zanosiłam urlopy i zwolnienia innych osób, powiedziała do mnie śmiejąc się, czy może się mnie o coś spytać:-DW domyśle wiadomo o co chodzi;-)Starałam się trzymać fason i mówię, że jeszcze nie, ale może niedługo się uda być w tej ciąży;-);-)
Zaskoczyła mnie;-)Pisałam Wam, że widać mi podbrzusze, nie jestem jakaś gruba, ale w sukienkach mi się ono odznacza, cholera mam nadzieję, że tak szybko u mnie ten brzuch się nie pokaże:rofl2:

reklama
witam was wszystkich :) w weekend troche odpoczywałam i nie wchodzilam na forum...umnie w sobote pojawila sie @ po 2 dniach od odstawienia lekow... ale masakrycznie bolaca i obfita..:(... no i musialam przelizyc wizyte na środe poniewaz myslalam ze poniej wystapi @ i zapisalam sie na piatek a tak musze jechac 2 dni wczesniej :)

Bunieczku pytałam tak naprawdę z niedowierzania wyniku .... Badanie nie robię pierwszy raz...
Jutro powtórzę wraz z progesteronem dla wiadomości ..
Jutro dam znać trzymajcie kciuki mocno , będą potrzebne ...

Witam się i ja z rana:tak:
Madziulka to wynik ciążowy;-)piękna dwucyfrowa beta i to w 5 dpt, jutro pewnie będzie poniżej 30 lub coś koło tego i to będzie bardzo dobry wynik:tak:
Calineczka za łzy wzruszenia, które na pewno będą:tak:mi dr dał tylko posłuchac na kilka sekund bo podobno na tak wczesnym etapie nie jest wskazane to, ale dla uspokojenia rodziców dają nam usłyszęć ten najpiękniejszy dźwięk;-)

bunieczek- tak sa nazwane na stronie gyncentrum, a inaczej pewnie nazywaja sie połówkowe. ktore sie robi miedzy 20-24 tc.
a za test pappa nic nie płaciłam, ani za badanie prenatalne. niby na nfz.
calineczka kciuki za serducho:-)łezka pocieknie ale szczescia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry