reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Calina tak, 9dpt :tak: musze teraz pomyśleć kiedy bete robic, bo z MZ musze zrobić w 14dpt i wtedy mam wizytę, wiec mam nadzieje że nadal będzie rosła..

O której masz wizytę???

reklama
Daria ja zaczelam brac clexane od dnia transferu (wieczorem), wczesniej bralam odpowiednik acardu ale z kilkudniowa przerwa na punkcje, zeby nie doszlo do krwotoku.

Kate wyniki super :) zrob za 2 dni a pozniej za 3 i bedziesz mogla porownac przyrost (min 66% co 2 dni i 114% co 3 dni).

Daria ja zaczelam brac clexane od dnia transferu (wieczorem), wczesniej bralam odpowiednik acardu ale z kilkudniowa przerwa na punkcje, zeby nie doszlo do krwotoku.

Kate wyniki super :) zrob za 2 dni a pozniej za 3 i bedziesz mogla porownac przyrost (min 66% co 2 dni i 114% co 3 dni).

własnie ja chce na wlasna reke poniewaz mimo mutacji lekarz niechce mi dac cleaxane.....bede brala 0,4 od transferu.... a teraz biore caly czas acard

kasik zrobie tak jak mówisz 11dpt i potem 14dpt przed wizytą, oby już wszystko było dobrze.

Calina nie takie bety źle przerastały albo nagle spadały:-( po usg się uspokoję na trochę... A co do bliźniaków M by się ucieszył, bo to jego marzenie:-p ale jak patrze to aż tak wysoka nie jest więc chyba raczej odpada, poza tym żeby chociaż jedno było i zdrowe. To jutro trzymam kciuki za serducho:-)

Madziulek ja zrobiłam pierwszą bete 6dpt = 46.6 i teraz 9dpt. bo robi się maksymalnie co 3 dni. Ogólnie w 6dpt powinnabyc dwucyfrowa beta , a u Ciebie dwucyfrowa już była w 5dpt:-) więc trzymam kciuki.

Dziewczyny miałyście tak, że jedna pierś Was bolała bardziej od drugiej?Mnie boli prawa, bardziej od strony pachy;-)
Mam nadzieję, ze to nie jest zadna anomalia.

reklama
Do góry