reklama

Kto po in vitro?

Hess trzymam kciuki za bardzo dobre informację, żeby były piękne blastusie:tak:

Jakoś uspokoiło się na forum ostatnio-kalendarz wieje pustkami a na wiosnę to u nas się powinno dziać:-pstymulacje, transfery, oczekiwania na betę a tu taka cisza:sorry2:

reklama
Za całe 3 dni i już trzęsę portkami:-( oby tylko z maluszkiem było wszytsko w porządku, bo już tak daleko zaszłam że uwierzyłam że na pewno się udało:sorry2:

GizaS trzymam kciuki za maluszka:-) będzie dobrze, przecież już 11 tydz ciąży bezproblemowo minął, wszystko jest pięknie i książkowo i dalej tak będzie!

No właśnie bądź tu człowieku mądry:dry:są objawy to dobrze ale jak męczące to źle. Nie ma schizujesz dlaczego nie ma:-ppomieszanie z poplątaniem. Bo ja naprawdę przechodzę pierwszy trymestr bezobjawowo, mam tylko brak apetytu. Na wadzę jestem kilo na minusie, brzuszek ledwo, ledwo uwypuklony-jakbym się najadła kaszy z grochem:-pDo końca pierwszego trymestru jeszcze dwa tyg.
Martwię sie prenatalnymi, wiem że może wykazać duże ryzyko chorób. Jestem w miare młoda bo niecałe 31 lat, M 37, żadnych chorób w rodzinie ale to i tak nie ma aż takiego znaczenia:sorry2:
Miłego dnia dziewczyny, już wiosna więc wszystko musi być dobrze:tak:

GizaS nie znam się na badaniach prenatalnych, ale wydaje mnie się że w wieku 31 lat to trzeba mieć pecha konkret żeby dzieciątko było chore. Z drugiej strony nie ma reguł więc tez bym trzęsła portkami:-p

lolitka pojawiaj się częściej na forum, jak Cię widzę to mam dobre wiadomości beta dzisiaj 16dpt = 1317 może zaczęły się ładne przyrosty ..??? plizzzz:happy:
za to TSH mi wzrosło i jest 1,88

Dzwoniłam do kliniki powiedzieć o moim plamieniu, kazali mi zrobić dziś betę i popołudniu dzwonić do lekarza z wynikami. Wyniki już mam i odrobinę się uspokoiłam wynik z dziś to 502, 60. Jeszcze zobaczymy co powie Doktorek....

Dziewczyny, mam do Was pytanie (szczególnie do tych po CRIO)
Ile czasu mija od decyzji o transferze? Mamy wizytę w klinice za kilka dni (sprawdzamy endo, bo cały czas jest za małe), ale jak będzie ok - to kiedy jest transfer? Na drugi dzień? Wizytę mamy 300 km od domu - wieczorem i chcę wiedzieć czy mieć ewentualnie walizkę z ubraniami, żeby się przespać gdzieś w hotelu i nie robić tyle kilometrów w ciągu dwóch dni.. (mam nadzieje, że nie zamieszałam za bardzo :))

reklama
Kate, Madziulka bety wspaniałe, przyrosty w jak najlepszym porządku:tak:
Kate TSH masz dobre, mogło ciut wzrosnąć i ma prawo bo jesteś w ciąży ale ten wynik dalej jest w normie:tak:

Ale fajnie, posypały się listopadówki:-)czy już to może grudniówki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry