Hess
Fanka BB :)
kate_p7, Madziulka Rz - super wieści, gratuluję przyrostów.
GizaS - nie martw się prenatalnymi, będzie ok.
A ja też mam dobre wieści, będę miała e końcu transfer, jupi!!!
Mam 1 maluszka 1BB (wczesna blastocysta) , niestety reszta nie dotrwała. Znowu zaczęły padać po 2 dobie. Były to 4, 8, 7, 6 wszystkie z literką C.
Popłakałam się ze szczęścia, żalu i strachu. Normalnie w ciągu kilku sekund przeszłam przez te wszystkie stadia.
No i moje pytanie, jak mogę się do tego przygotować, by zwiększyć szanse na przyjęcie się malucha.?
GizaS - nie martw się prenatalnymi, będzie ok.
A ja też mam dobre wieści, będę miała e końcu transfer, jupi!!!
Mam 1 maluszka 1BB (wczesna blastocysta) , niestety reszta nie dotrwała. Znowu zaczęły padać po 2 dobie. Były to 4, 8, 7, 6 wszystkie z literką C.
Popłakałam się ze szczęścia, żalu i strachu. Normalnie w ciągu kilku sekund przeszłam przez te wszystkie stadia.
No i moje pytanie, jak mogę się do tego przygotować, by zwiększyć szanse na przyjęcie się malucha.?
A kiedy masz transfer? bo się pogubiłam
masz odroczony do przyszłego cyklu czy już teraz? Możesz się suplementować np fembion 1, wit D3, magnez, selen z wit E, prevenit intensiv, olej lniany. Jeść ananaska
możesz dobrac opcję embriogelu który zwiększa procent implantacji. Po transferze możesz brac acard, jeśli dostaniesz to zastrzyki przeciwzakrzepowe jesli masz wszkania do brania