reklama

Kto po in vitro?

Kejt uwierz mi to wcale nie musi oznaczać najgorszego , wiem co mówię . dopiero w sobotę przechodziłam to co Ty , a dziś beta jest ok ....
trzymam kciuki i nie denerwuj się ....

reklama
Hess fajnie że dali Wam taka możliwość. Niestety zamrażanie komórek nie jest jeszcze tak udoskonalone jak mrożenie zarodków, ale zawsze w razie czego po MZ macie wyjście B. A miałaś robioną z M bakteriologię, czyli świętą trójce z krwi metodą pcr. Mycoplasmę, ureaplasmę i chlamydię?

GizaS - a ta święta trójce to badają ta metoda wszędzie? Bo na razie jak szukam to tylko wymaz, a nie krew. A szukam by było najtaniej.

Właśnie rozmawiałam z lekarzem , który mi pogratulował i zaprosił dopiero 26 dpt na wizytę ...... :-(
myślałam ,że wcześniej to nastąpi .... ale cóż zrobić .... tylko czekać dalej...
i kazał jeszcze brać rutinoscorbin 3 x dziennie

.szkrabek jeśli to prg w zastrzykach tak na Ciebie dziaa to podczas stymulacji go nie było, więc raczej jakiś inny hormon może tsh, prolaktyna, masz z którąś problem? W sumie ja po prg caly czas spie i jest mi słabo, ale doczytałam że obniża ciśnienie i mam 100/60:szok:.A może u Ciebie to objaw ciąży ;-)
A dzisiaj 16dpt, i w srode 18dpt to będzie ostatnia beta więc módl się za mojego kropka...

Hess 1BB ładna blastka:-) robi furorę na naszym forum:-p
Madziulka
o ile się nie myle to ty masz książkowe przyrosty, to bardzo dobrze rokuję:tak:

Kejth plamienie miedzy 6-10dpt to plamienie implantacyjne, ale nie nastawiaj się w razie co bo czasem pozytywna beta wychodzi dopiero w 10dpt:-p Plamienia byle nie żywa krew, to wszystko jest dobrze, może tez mało prg bierzesz....

Dariaa ja hybrydę miałam 2-3 tyg i dopełniałam odrost normalnym lakierem ale po tym czasie miałam bardzo długie pazury, jeżeli zdejmiesz przed transferem to chyba nie ma problemu. Jednak może ten lakier uczula i wtedy prostaglandyny pojdą przy stanie zapalnym, wiec ja bym nie kombinowala..

Lolitka posłuchałam i zrobiłam wszystko, ale czekam na resztę wyników. Mój gin - endo chciał od razu wszystko to powiedział że się przyjrzy bo ja nigdy w życiu ft4 nie robiłam..i ft3..

Ostatnia edycja:
kate_p7, Madziulka Rzale- super wieści !!
Hess jak rozumiem będziesz podchodziła przy następnym @, twoj blastuśczeka teraz na Cie !!
Giza czemu jedynke brać a nie classic?? te wszystkie leki najlepiej brac już cykl przed transferem??

.szkrabek jeśli to prg w zastrzykach tak na Ciebie dziaa to podczas stymulacji go nie było, więc raczej jakiś inny hormon może tsh, prolaktyna, masz z którąś problem? W sumie ja po prg caly czas spie i jest mi słabo, ale doczytałam że obniża ciśnienie i mam 100/60:szok:.A może to objaw ciąży ;-)
A dzisiaj 16dpt, i w srode 18dpt to będzie ostatnia beta więc módl się za mojego kropka...

Widzisz, co my bysmy bez Ciebie zrobiły kochana :-) z tsh nigdy nie miałam problemów, za to z prolaktyną a i owszem - zwykle miałam podwyższoną, teraz w sumie to nie wiem, bo dawno już nie robiłam. Nawet bym nie pomyślała, że to może mieć związek.
Jutro jadę rano na pobranie krwi to poproszę o zmierzenie ciśnienia. Stawiam jednak na prolutex - w ulotce jest napisane, że powoduje senność/ zmęczenie i zawroty głowy. Najgorsze jest to, że jutro mam spotkanie u klienta i muszę przejechać przez cały młyn w Warszawie do centrum - już jestem chora z tego powodu - a ulotka głosi by nie siadać za kierownicą przy tych objawach - zresztą daaa - to oczywiste. Dlatego mam straszny dylemat co zrobić...

Mocno ściskam kciuki za Twojego kropka!!! :tak: od początku stymulacji zresztą - hehe :-D zazdraszam, że już 16dpt - jak ja bym już chciała być tak daleko i wiedzieć co i jak - ta niewiedza jest najgorsza!

reklama
MARZEC

25: sykatynka - wizyta kontrolna
25: kate_p7 - kolejna wysoka beta!

26: GizaS - badania prenatalne
26: agulla84 - wizyta kontrolna
26: dariaa16 - kolejna wizyta
28 lub 31: Olusia - się rozpakowuje!
30: szkrabek - beta

Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer