Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Staram się myśleć, że nad czymś panuje, że może będę się cieszyć gdy będę mogła się cieszyć. A potem mam dola że zawsze mogę znaleźć się w tych 3 czy 5%...i nie jestem w stanie tego zmienić:-( Nie wiem jak się pozbieram jak się nie uda, chyba nie mam siły przechodzić przez to wszystko jeszcze raz. Już przytyłam 3kg po hormonach, mam jeszcze inne cudowne dolegliwości, mój M żartuje że ciąża ogłupia...
najwyżej przeniesiemy się do HESS na rzadówkę
a potem jak HESS przejdzie na ciężarówki to jakaś inna seniorita będzie rozporządzać, mam nadzieje ze wtedy wszystkie będziemy na ciężar ówkach
ja przy poprzedniej stymulacji nie ćwiczyłam nic nie robiłam i przytyłam ok.3kg+ pare kilo wody od hiperki. Teraz przez pół roku 3 razy w tygodniu siłownia dieta, schudłam, no i po stymulacji znowu 2-3kg już przyszlo, jestem szczupła ale te hormony po prostu źle na mnie działają...chyba wolalabym mieć wszystkie objawy uboczne byleby nie tyć, bo ja raczej nie mam żadnych oprócz tycia :-( może u Ciebie będzie na odwrót