Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak, często nawet dłużej, u niektórych całą procedurą trwa nawet 5 lat... Adoptuja w Polsce dzieci starsze, którym nie udało się znaleźć rodziny w Polsce
ja mam ustalone z m, że jak się nie uda do końca tego roku to zaczynamy procedurę... Wcześniej nawet o tym nie chciał słyszeć bo tak bardzo pragnie swojego dziecka, ale widział parę dzieciaków z naszych adopcji i się przekonał a to prawda że dobrze że ktoś chce adoptować starsze dzieci, ostatnio miałam wzruszająca bardzo adopcję, jedenastoletniej dziewczynki z blizna po pożarze na buzi, była tak wdzięczna ze ktoś w ogóle chciał ją poznać, bo nie wierzyła, że ktokolwiek ja zechce.... A przyszli rodzice się w niej po prostu zakochali i mała już w maju jedzie do nowego domu
No właśnie moimi zdaniem takie dzieci są bardzo wdzięczne ☺bardzo chce mieć dziecko i juz dla mnie nie ważne ile będzie miało czy 3 miesiące czy 3 lata
OlaSzy- gratuluję
Uda się - może powtórz jeszcze bete
Dorotav - przykro mi :-(
Hej dziewczyny ja już po wizyci, transfer przesunięty na sobotę 11.04 zabieram jednego mrozaczka 2 dniowego.
Ananasa już kupiłam - ale dalej mam stracha jaką niepewność, boje się.
Czy ktoś podchodzi do transferu w tym tygodniu???
Hess, będę wiedziała ostatecznie jutro... Jak zawsze na ostatnią chwilę bo doszło mi jeszcze jedno zadanie, mamy na oku nowy lokal na salon męża i być może trzeba będzie jutro jechać negocjować....