Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tak życiowo pewnie masz ochotę stamtąd uciec, co ???tyle roboty, do tego te nie przespane noce...Missdior często tak bywa ze później cześć się zatrzymuje, ale ten co został bardzo dobrze rokuje. Czasem ET się nie udaje a crio tak, bo wtedy w 6dobie widać te najsilniejsze:-) wiec uszy do góry.
Emenems w MZ potrzeba tylko 6 oocytów, im mniej oocytów to lepsza ich jakość, bo nie siedzą w wysokim E2, więc spokojnie czekaj do usg
szkrabek tez mam nocne boleści pęcherza ale nie aż tak często, może pij mniej przed snem, mi to trochę pomaga. A co do wizyty wszystko będzie dobrze I am sure
Beti88 gratki, oby tak dalej :-)
Olusia no przy dwójce to ma się roboty, ale to pewnie słodki ciężar po tym wszystkim co trzeba było przejśća tak życiowo pewnie masz ochotę stamtąd uciec, co ???tyle roboty, do tego te nie przespane noce...
Dariaa wiec tak moim zdaniem nasienie naprawdę super, ciekawe czemu nie było IUI chyba że była, ale się nie udała? bo to by mnie jeszcze bardziej zastanawiało. Generalnie oocyty masz dobre mimo że tu jest czynnik damski (chyba) uważam że normlane, ich rozwój do 3 doby jest książkowy, wszystkie B, a nie A ale i tak to bardzo dobre komórki. Coś się z nimi nie dobrego dzieje koło 4 doby, wtedy wchodzi genom zarodka, czyli dochodzi DNA ojca, nie padają, więc nie ma tragedii. Ale nasienie mimo pięknej morfologii jest troszkę gorsze, przy dobrym nasieniu wszystkie by kompaktowały już w 4 dobie, a tutaj tylko jedna. Mogą być to słabe komórki, ale wtedy one się gorzej dzielą np.. w drugiej dobie masz 2C,a u Ciebie wszystkie 4B, w 3 dobie tez ładnie, wiec ja myslę o twoim M. Wszystkie zarodki dochodzą do blastki, więc materiał dobry, ale nad M trzeba popracować. Czy on pali, pije? jakie ma BMI, bo im wyższe BMI tym częściej niedobory witamin, cukrzyca, niech zacznie się zdrowo odżywiać, bo na dobre zarodki składa się materiał matki jak i ojca. Nie zmienia Ci protokołu bo ty masz dobre komórki.
i nam kibicuje
W podstawówce spisano mnie na straty, nauka szła mi ciężko, zaczęły się problemy. Miałam dysleksje, dysgrafie i najlepiej dysfunkcje mózgu. W szkole średniej stwierdziłam, ze może nie jestem najzdolniejsza ale tacy ludzie tez idą na studia, pomogło mi wiele osób widząc moją determinacje. Na studiach jakoś było, potem okazało się że mam nerwicę lekową, dostałam leki, walczyłam z chorobą sama aż nie dawałam już rady...kiedy wyzdrowiałam, zdobycie 5 na studiach to był pikuś, na doktoracie miałam średnią 5.0 i się zaczęło...coś się odblokowało, a no i dysleksja tez zniknęła