Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Anecia nie dziękuję ja wierzę całym serduchem że uda sie nam byc razem 9miesięcyAga27 hope GRATULUJĘ!!!!!!!!! I trzymam mocno kciuki!!!! Oczywiście trzymam za wszystkie, a za Ciebie teraz szczególnie, zebyś utrzymała tą ciążę, bo wiem jakie to cudowne uczucie mieć maleństwo pod sercem! Będzie dobrze!
tak długo czekaliśmy na ten nasz mały cud,
jestem taka szczęśliwa a jednocześnie się boję, wiadomo czego , ale będę dzielna i tryskanie optymizmem co jest nam i fasolce bądz fasolkom potrzebne

Witaj na forum.....i w klubie invitrowiczekCześć dziewczyny,
1 raz na forum, mozna się przyłączyć?
Co prawda nie po in vitro ale z zamiarem, więc chętnie się dowiem jak było u was.
Jak w przypadku kilku z was nie stwierdzono powodu niepłodności poza moim wiekiem (35 lat, kiepskie FSH i AMH, ale nie tragiczne). Mysle o in vitro zamiast o kilku próbach inseminacji- nie mam niestety czasu na wiele prób i kolejnych badań (nie wiem co ze śluzem, jajowodami itp, hormony i wirusy odhaczone), bo jestem coraz gorszym producentem jajeczekNiestety te które udaje mi się wyhodować nie wiadomo czy są w ogóle pełne, a często zamieniają się w torbielki i jestem systematycznie na zmianę stymulowana albo poddawana antykoncepcji.
Nie wiem czy mogę tak po prostu zdecydować, że inseminacja odpada na rzecz in vitro? Jak było u was? komuś sie udało i kiedy? chętnie posłucham dobrych i złych wieści no i porad- co powinnam wiedzieć przed?
witam,
Właśnie rozpoczynamy nasz kolejny krok czyli ICSI. Jestem w protokole długim i na razie biorę decapeptyl. Jak często miałyście biorąc potem Gonal robione oznaczenia estradiolu i jak długo brałyscie Gonal?