Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sumując to czy dobry zarodek czy zly dowiesz się dopiero potransferze, a teraz to tylko rokowania no i może rokowania nie są super ale jest ok.30% szans na ciąże czyli 1 na 3 zarodki się zaimplantuje a ty masz właśnie 3:-) Nie są to super zarodki może warto podać dwa, mimo że wiąże się to z komplikacjami jak ciaza mnoga... ale transfer z świeżych blastek(bez uwzględnienia kalsy) to 50% na ciąże a z mrożonych 20%. Z czego szanse na ciąże mnogą są dużo mniejsze powyżej 35r.ż, a po 40 znikome oczywiście na własnych komórkach.
a większość z nas jest młodsza i nie miała tyle zarodków. Mogę powiedzieć że należych do grupy niewielu kobiet która w tym wieku ma takie wyniki
Bardzo dobrze dr zrobił że wstrzymał transfer, jeśi po histeroskopii wyjdzie że był polip lub cysta to podane zarodki były bez szans na implatnację. Histeroskopia może był połączona ze scratchingiem endo które podnosi procent przy implantacji. Ja histeroskopię miałam po 3 nieudanym ivf, co prawda wszystko wyszło dobrze ale i tak późno miałam zrobione.
i codziennie mówie synusiowi że w brzuszku mu narazie najlepiej