Bety72
Fanka BB :)
Hej,
Po wczorajszej burzy wszystko muli tak jak Was ciężaróweczki :-)
Dzisiaj środa i jeszcz dwa dni i piąteczek. Annemarie jak samoczucie?
Inga jak tam podziały? Wysłali dzieciaki na zimowisko?
Po wczorajszej burzy wszystko muli tak jak Was ciężaróweczki :-)
Dzisiaj środa i jeszcz dwa dni i piąteczek. Annemarie jak samoczucie?
Inga jak tam podziały? Wysłali dzieciaki na zimowisko?
,ze cos tam bylo...nie podniecam sie tematem,mam oczywiscie nadzieje ,ze tym razem wreszcie sie uda,a jak nie to jest i plan B i C I moze na koncu D. Jestem szczesliwym kochajacym i kochanym czlowiekiem i nie zyje po to zeby miec koniecznie 2 dziecko. Nie jest to moim celem zycia.Mam wspaniala rodzine kochanego czlowieka przy boku ,ktorego bardzo kocham i te milosc moge wyrazac na tysiace sposobow.Mamy marzenia i jednym z nich jest wspolne dziecko.Robie wszystko co moge,zeby nam sie udalo i sie nie poddam jeszcze dlugo ,ale nie robie sobie cisnienia bo to tylko wplywa negatywnie na efekt koncowy.Ciesze sie ze znowu zaczyna cos sie dziac,za jakies 10 dni bedziemy mieli wyniki od genetyka.Zobaczymy co wyjdzie.Zycie jest piekne i bardzo wartosciowe,nie zapominam o tym na codzien. Wam tez radze. Jak sie pracuje w hospizjum ,to odczuwa sie to na wlasnej skorze.
i taz nikt nie ma pojecia ,dlaczego??? ja-ksiazkowe wynki,komorki tez..Dlatego robilismy wszystkie pozostale badania,zeby zobaczyc gdzie haczy ?