Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej wspaniałe kobietkiod dziś zaczynam walkę mam krótki protokół z antagonistą - cokolwiek to znaczy. Biorę gonal f i menopur 75ml. Zastrzyki dostałam na 6 dni. W środę wizyta kontrolną. Boje się jak cholera wszystkiego. Mało nie dostałam zawału przed zastrzykami. Póki co czuje się ok. Trochę mi brzuch nabrzmiałe. Odczuwam lekkie mdłości, ale może panikuje. Mam PCOS i bardzo się boje przestymulowania. Władze z tym strachem i na prawdę chce już mieć to za sobą. Kochane...życzę wam całym sercem tych dwóch kreseczek
jak się czujecie ? Gdzie się leczycie? Z nieba mi to forum spadło.
Kate na swiezo podali mi 8a, blastka do mrozenia byla jednawiem, ze to i tak super - dzieki Tobie tak naprawde
![]()
Z tym usg jestem zla bardzo.
Na stronie kliniki napisane jest ze wizyta w 4-5tyg. Jezeli prawidlowo obsluzylam sie kalkulatorem ciazowym z ang strony inrernetowej, to dzisiaj jestem w 6 tyg 2dniu. Wizyty usg nie bylo zadnejdopiero 20.. czyli w połowie 7 tygodnia. Dlatego pewnie snia mi sie głupoty :/ Nie ogarniam tej mojej kliniki :/
No właśnie Emenems. Ty to znasz!![]()