reklama

Kto po in vitro?

Ja to wszystko wiem w koncu ona u nas jest od 8 lat regularnie i w sumie ona jest przyzwyczajona do mnie nawet mi dzis powiedziała ze ładnie wygladam hehehehe
Tylko tak zawsze to mnie jakos stresuje - oczywiscie se miałam etap ze staralm sie za bardzo i nie dałam rady no jakos przezyje to chyba lepeiej ze we dwie sa to sie soba zajmą :)

reklama
Kate no to faktycznie dobry wybor taki lekki wózek! Ja tez sie zdam na mojego N. w kwestii ostatecznego wyboru i raczej tez używany:) wole uzywany lepszy niz nowiutki gorszy. Kiedys bylismy w smyku tak o popatrzeć na wozki, przy okazji kupowania prezentu, to niestety te wszystkie fury to tak napeawde kupa plastiku i tandety... i wez tu coś wybierz, zeby sie nie umeczyc:|

Kate no to faktycznie dobry wybor taki lekki wózek! Ja tez sie zdam na mojego N. w kwestii ostatecznego wyboru i raczej tez używany:) wole uzywany lepszy niz nowiutki gorszy. Kiedys bylismy w smyku tak o popatrzeć na wozki, przy okazji kupowania prezentu, to niestety te wszystkie fury to tak napeawde kupa plastiku i tandety... i wez tu coś wybierz, zeby sie nie umeczyc:|

Ja swój wózek wybierałam pod względem pory roku i miejsca zamieszkania - Wy pewnie też. Mieszkam na wsi więc wybrałam wózek na dużych kołach dmuchanych takich ze szprychami żebym mogła po lasach i wertepach chodzić i na wiosnę jak zaczęła porządnie siedzieć to spacerówka :-)a tą bardziej się przejmowałam żeby mi do bagażnika weszła

Czesc laseczki,

posmialam sie z waszych postow,bo naprawde niektore sa...ze hoho:-) A ja dzisiaj jak osa chodze,pol dnia ryczalam,nie wiem sama dlaczego.Moj M dostal opierdziel ,ze zyje i oddycha:-Ddziecko za skarpety,ktore znalazlam pod lozkiem:-Dpsy,ze nie ida same na spacer:-Dnie moglam sie tylko doczepic do krolika i swinik morskiej ,bo one sa nie na moim terytorimu (pozdrowienia dla terytorialnej).I chodze i wyje. Nie wiem czy to objaw przed transferowy ,czy mi juz powoli odbija.No nic wszyscy sie ciesza ,ze wkrotce pojde spac i bedzie spokoj.:-D

Przejdzmy do zagadnien medycyny fachowej;-)dlaczego do transferu powinno sie podchodzic z pelnym pecherze??? bo mi tego lekarz nigdy nie zalecal,jakis kolejny zabobon czy cos w tym jest ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry