Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WOW, WOW, WOW. Ale wielgaśna. Gratki!!!!12 dpt beta 530![]()
Zobacz załącznik 701809
Tak więc już chyba nikt nie zatrzyma tego wzrostu.. 19tc+1dz.
Dziewczyny , mam pewien problem od kilku godzin. Skurcze od dołu i boku, powtarzające się co jakiś czas (trzy razy podczas oglądania jednego odcinka Top Gear), bardzo bolą, że aż wstrzymuję oddech, bo mnie paraliżuje, a po chwili ulga. W dodatku mam bardzo napięty brzuch i jak teraz siedzę to boli mnie po prawej stronie zaraz pod brzuchem. Nie chcę panikować, ale od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wizytą w szpitalu![]()

To nie jest tak, ze nie trzeba robić drożności, bo jakby było AID, gdyby ivf się nie udało, to drożność musiałabym zrobić. A na Starynkiewicza nawet nikt mi usg nie zrobił, tylko od razu na drożność chcieli wysłać, może chodzi o kasę, może mieli pomysl na IUI
. Z czego jasno lekarz androlog się wysłowił, że nie ma szans na IUI. Chociaż przy ostatnim ivf mój M pobił, kolejny rekord:-)teraz w całym nasieniu było 10mln
. Jeszcze za 2 lata to mój M plodny będzie
. Bo u niego z pojedynczych w polu widzenia, na 1,5mln, potem na 3mln, itd..no i teraz te 10mln w całości. Qurcze nie wiem, ale mam wrażenie że u facetów psychika tez ma duże znaczenie, zmienila się tylko jedna rzecz, leki, ruch, waga wszystko to samo, no może trochę lepiej się odżywiamy, ale pijemy więcej alko
.To taki mały optymistyczny akcent.
mimo że zastrzyki w obu przypadkach były co drugi dzień i ta sama dawka
Dlatego mimo tych samych leków itp., wynik raczej nie będzie ten sam w każdej stymulacji.