reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jakie zalecacie wit dla ciezarnych , bo ja bralam juz kilka lat temu wiec teraz niewiem jakie sa najlepsze :( A jade do Polski jutro wiec bym sobie cos zakupila. I jeszcze jedno pytanie jest jakis bepieczny lek na chorobe lokomycyjna?

To wy tam jakies macie swoje dialekta w tym pyrakowie :D

Ja tez pomerania 120% !!

Jakby tak wiesz pomysleć to ich bin berlinen Ahahahaha czy jakos tak :D
Nawet z mezem rozkminialismy ostatnio ile umiemy z niemca, żebyśmy wyrecytowali kilka piosenek ramsteina i scootera i stwierdzilismy ze ej no spoko nam idzie Ahahahaha

To wy tam jakies macie swoje dialekta w tym pyrakowie :D

Ja tez pomerania 120% !!

Jakby tak wiesz pomysleć to ich bin berlinen Ahahahaha czy jakos tak :D
Nawet z mezem rozkminialismy ostatnio ile umiemy z niemca, żebyśmy wyrecytowali kilka piosenek ramsteina i scootera i stwierdzilismy ze ej no spoko nam idzie Ahahahaha

Du, Du hast, Du hast mich, Du hast mich gefragt! :D
W końcu Kołobrzeg to typowo niemieckie miasto, więc potrafię też powiedzieć, że idąc prosto dojdzie Pani do apteki :-D

Edenlayn - ja stosuję falvit mama (co drugi dzień, bo mój lekarz prowadzący uważa, że skoro możemy do diety wrzucać teraz dużo warzyw i owoców to nie ma sensu brać aż tyle suplementów), a na drugi trymestr kup coś z kwasami DHA (czy coś takiego), bo podobno dobrze wpływają na rozwój układu nerwowego u dzieci.

W ogóle kilka dni temu przeczytałam w sieci opinię, że w 20 tygodniu ciąży dziecko dobrze słyszy dźwięki z zewnątrz i pamięta muzykę jakiej słucha mama - później być może będzie przy takiej zasypiać jak się urodzi (prawdopodobnie mieli na myśli muzykę klasyczną), problem taki, że w tym tygodniu mam fazę na AC DC i już widzę jak Marysia będzie zasypiać przy "highway to hell":-D

annemarie 9 komórek oddaliśmy do adopcji, bo jak wspomniała sykatynka, maksymalnie 6 mogą zapłodnić w programie rządowym. No i z tą jedną to nie do końca wiem co się stało:( bo rozmowę z embrologiem strasznie przerywało..
Ale jestem dobrej myśli :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry