reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dzień dobry :)
Sykatynko dziękuję za kalendarz! :-) Postaram się być godnym następcom ;)

Wrzucam to co udało mi się skopiować z ostatniego wpisu (21.07) i jak macie coś do dodania to piszcie proszę :)

LIPIEC:

24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta :)
27: najki - udany transfer
27: Jessie - udany transfer
28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu :D (i sikacz z dwiema kreskami)

SIERPIEŃ

07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Ostatnia edycja:
Kate, napiszesz mi o zaletach i wadach testu pappa? Już byłam zdecydowana go nie robić ale byłam dzisiaj na konsultacji u jerzak i popatrzyła na mnie jak ja debila jak jej powiedziałam że zdecydowałam nie robić

No hej kochane :)

Ja już po wizycie :) Od dziś gonapeptyl :) co drugi dzień. 7.08. następna wizyta po wstrzyknięciu wszystkiego :) jak ze stymulacją wszystko pójdzie ok to tak go zrozumiałam, że gdzieś w okolicach 17.08. będzie punkcja :-) Uwielbiam tego człowieka, tak mnie nastroił pozytywnie ;)

Aha i mówił, że chciałby, żeby była hodowla do blastosysty, procedura FAMSI i dodatkowo AH jeszcze ;)

O tak :) już to poczułam w końcu :D

I jeszcze oczywiście pytanko do Was :)
Jeśli biorę o 21:30 anty(bo jeszcze przez kilka dni) to czy mogę o 20:00 wstrzyknąć gonapeptyl? Chyba nie ma różnicy, ale wolę się upewnić, bo zapomniałam się pytnąć lekarza :)

najki, mnie kochana możesz wrzucić też już na 07.08. (wizyta po gonapeptylu czy jakos tak - wiecie lepiej ;D) ;)

reklama
Do góry