Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzień dobry Sykatynko dziękuję za kalendarz! :-) Postaram się być godnym następcom
Wrzucam to co udało mi się skopiować z ostatniego wpisu (21.07) i jak macie coś do dodania to piszcie proszę
LIPIEC:
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna 27: Bety - wysoka beta 27: najki - udany transfer 27: Jessie - udany transfer 28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa 30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg 31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu (i sikacz z dwiema kreskami)
No to moniusia trzymamy kciuki. Najki będziesz na pewno godną następczynią. W poniedziałek nasz dzień i wiem, że Tobie kalendarz przyniesie szczęście a Ty mi
Kate, napiszesz mi o zaletach i wadach testu pappa? Już byłam zdecydowana go nie robić ale byłam dzisiaj na konsultacji u jerzak i popatrzyła na mnie jak ja debila jak jej powiedziałam że zdecydowałam nie robić
Ja już po wizycie Od dziś gonapeptyl co drugi dzień. 7.08. następna wizyta po wstrzyknięciu wszystkiego jak ze stymulacją wszystko pójdzie ok to tak go zrozumiałam, że gdzieś w okolicach 17.08. będzie punkcja :-) Uwielbiam tego człowieka, tak mnie nastroił pozytywnie
Aha i mówił, że chciałby, żeby była hodowla do blastosysty, procedura FAMSI i dodatkowo AH jeszcze
I jeszcze oczywiście pytanko do Was
Jeśli biorę o 21:30 anty(bo jeszcze przez kilka dni) to czy mogę o 20:00 wstrzyknąć gonapeptyl? Chyba nie ma różnicy, ale wolę się upewnić, bo zapomniałam się pytnąć lekarza
najki, mnie kochana możesz wrzucić też już na 07.08. (wizyta po gonapeptylu czy jakos tak - wiecie lepiej ;D)