reklama

Kto po in vitro?

O tak :) już to poczułam w końcu :D

I jeszcze oczywiście pytanko do Was :)
Jeśli biorę o 21:30 anty(bo jeszcze przez kilka dni) to czy mogę o 20:00 wstrzyknąć gonapeptyl? Chyba nie ma różnicy, ale wolę się upewnić, bo zapomniałam się pytnąć lekarza :)

najki, mnie kochana możesz wrzucić też już na 07.08. (wizyta po gonapeptylu czy jakos tak - wiecie lepiej ;D) ;)

done ;)

moniusia wydaję mi się, że zastrzyki nic nie mają do tabletek i spokojnie możesz je sobie wstrzyknąć o 20, aczkolwiek ja, podobnie jak Jessie, gonapeptyl brałam rano. Lekarz tak zalecił, bo już na początku powiedział, że na wieczór dojdzie zastrzyk z menopuru i tutaj zalecany jest odstęp czasowy.

Ja się dzisiaj czuję okrutnie...boli mnie wszystko w podbrzuszu :-(ledwie chodzę..

reklama
sykatynka- kochana wiesz jakie podejscie mam do testu pappa. co mnie spotkało jak i wiekszosc dziewczyn na forum. wiadomo ze to dodatkowy test i w jakims stopniu daje odpowiedz. mnie to kosztowało strsu płaczu przez ponad 3 tyg plus wydane 2,5 tys na kolejne tetsty bo amniopunkcji sie bałam ze poronie.

dziewczyny powodzenia wam zycze przy staraniach, u mnie to trwało długich 5 lat, ale wkoncu cos zaskoczyło .
mam nadzieje ze wams ie uda szybciej.

O kurcze, to żeście dały mi zagwozdkę ;-) to może ja menopur będę brała rano. Skoro dziś mi kazał gonapeptyl już to pewnie wieczorem.

najki,
a czemuż to? Może być, że po punkcji?

Najki to ty tak po punkcji strasznie sie czujesz ?

najki,
a czemuż to? Może być, że po punkcji?

Myślę, że to jeszcze po punkcji. Dzień po - bolało wszystko, chodziłam zgięta w pół, wczoraj już było lepiej...to myślałam, że dzisiaj już będzie całkowicie git ;-) no ale dokucza mi konkretnie...Mówili, że może boleć, więc zagryzam zęby i nie marudzę :P

Po wyprodukowaniu 15 jajecznica ma prawo boleć... Dostalas coś na hiperstymulke? Jakiś dostinex czy cos/
Dokładnie, tak też to sobie tłumaczę:tak: Jajniki urosły, napracowały się to mają prawo boleć..nie dostałam nic o nazwie dostinex. Dokańczam antybiotyk i dowcipnie mam Lutinus i Estrofem (chyba, że któryś z nich ma takie działanie?) Już na wizycie przed punkcją mówiłam lekarzowi, że jestem mega obolała i średnio się czuję, ale zbadał mnie, zerknął na wyniki badań i powiedział, że nie mam objawów hiperstymulacji. Więc chyba tak musi być

Najki ja juz dzisiaj lepiej. Tez jestem zgięta w pół i boli przy siusianiu, ale lepiej. A też masz taki spuchnięty brzuch? Może weź sobie apap :)

Mam bebech jak balon :) biorę panadol :)

reklama
A antybiotyk na co? Ja bym jednak się skontaktowala z lekarzem jeśli nie przejdzie ci ból brzucha, coś powinnaś na to dostać, ani estrofem ani Lutinus nie są na to....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry