Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynki,
po pierwsze to SERDECZNE GRATULACJE dla Agi:-)
po drugie to zaczynam małą stymulkę 9go dnia cyklu, czyli w drugim tygodniu marca. I wiecie tak się zastanawiam czy dwóch mrozaczków nie wziąć???
Dr Rokicki z Invimedu już przy jednym świeżym pytał mnie z pięć razy, czy aby na pewno tylko jeden, bo zmniejszam sobie szanse, a teraz przy jednym mrozaku powiedział, że jeszcze sobie je obniżam. Mówi tak: 25% donoszonych ciąż z in vitro, przy jednym świeżym obniżam szanse o połowę, a przy jednym mrożonym od tej połowy mam sobie jeszcze 10% odjąć :-( Katastrofa normalnie :-(
Kahaaa, Ewelinka, proszę się odezwać, bo ja tu z ciekawości umieram co tam u Was!!!!
Lolitka, jak się czujesz???

Natka kochana nie dziękuję , mam nadzieję że nasze cudeńka zostaną z nami 9miesięcy, wiecie niby lekarz powiedział nam że napewno jestem w ciąży i tak sobie myślałam o zrobieniu teściku i co boje się że tam nie będzie tych dwoch kresek wiem to głupie ale troszkę fiksuję , myślę że zrobię go po czwartkowej krwi albo w piątek choc mężuś mi mówi żebym juz zrobiła i miała te swoje IIkreseczki
Natko ja bym wzieła dwa mrozaczki, ale to moja opinia a zarazem i rada zawsze to zwiększasz wasze szanse;-)
Dołączqm się do apelu Kahaaa,Ewelinka co z wami!!!
Lolitko a jak twoje samopoczucie?
Kochana tak się strasznie ciesze ze się nareszcie UDAŁO!!!!!!!!!!!!!! MOJE GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dlatego zamierzam przejśc do Rokickiego, poza tym jego jak zawsze widziałam na holu to jakoś mnie do niego ciągnęło (jak do lekarza, nie jak do faceta, nie, nie:-))Lolitka, punkcja na żywca??? Rany... Narkozy sie boję, ale chyba mniej niż punkcji...
Lolitka, jak się czujesz???
Lolitka jak Twoje zastrzyki, narazie po jednym czy od razu więcej?? jak bierzesz??