reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tosia, pamiętam, jak do którejś iii też tak siedziałam i czekałam,aż będę mogła robic ten zastrzyk;) jak Twoje nastawienie?
A za mną 6 gonapeptyli i żadnych siniakow. Ale do przyjemności te zastrzyki nie należą:/

Tosia, przed którąś iui tez tsk siedziałam i czekalam;) jak Twój nastrój?
Ja mam za sobą 6 gonapeptyli i póki co żadnych siniakow;)

Tosia ja tez od punkcji mam zastrzyki przeciwzakrzepowe. Trzeba przywyknąć :)

Dziewczyny wstalam o 6 i wpadlam na pomysł że zrobię sikacza... oczywiście nic nie wyszło (poczekałam może 30s) i poszłam spać . Po godzinie chciałam go wyrzucić a tu patrze baaardzo blada druga kreska. Nie wiem czy pojawila sie od razu, bo nie stałam nad nim 3 min... czy po godzinie... chyba pójdę pobrać krew :p

Tosia ja tez od punkcji mam zastrzyki przeciwzakrzepowe. Trzeba przywyknąć :)

Dziewczyny wstalam o 6 i wpadlam na pomysł że zrobię sikacza... oczywiście nic nie wyszło (poczekałam może 30s) i poszłam spać . Po godzinie chciałam go wyrzucić a tu patrze baaardzo blada druga kreska. Nie wiem czy pojawila sie od razu, bo nie stałam nad nim 3 min... czy po godzinie... chyba pójdę pobrać krew :p

Jessi podziwiam, że poszłaś spać :-) Ja bym pewnie siedziała do upadłego.. hi hi
Super!! Idź ma betę spokojnie :tak:

jessie a który to dpt? i kiedy wynik bety:-)

najki jak sytuacja na froncie?

trzymam kciuki za dzisiejsze solenizantki:-)

agulla, Hess jak tam przygotowania do "ostatniego" podejścia? spokój ducha czy panika :-D

Jessie idź na betę, będziesz w 100% pewna ;-) mam nadzieję że to to ;-)

Mam pytanie, chwilami męczą mnie bóle brzucha jak na @. Nie jakieś dokuczliwe, ale dziś nad ranem, myślałam że będę wyć. Czy to jest normalne strasznie się martwię, czy wszystko w porządku?

reklama
Do góry