reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tosia, pamiętam, jak do którejś iii też tak siedziałam i czekałam,aż będę mogła robic ten zastrzyk;) jak Twoje nastawienie?
A za mną 6 gonapeptyli i żadnych siniakow. Ale do przyjemności te zastrzyki nie należą:/

Tosia ja tez od punkcji mam zastrzyki przeciwzakrzepowe. Trzeba przywyknąć :)

Dziewczyny wstalam o 6 i wpadlam na pomysł że zrobię sikacza... oczywiście nic nie wyszło (poczekałam może 30s) i poszłam spać . Po godzinie chciałam go wyrzucić a tu patrze baaardzo blada druga kreska. Nie wiem czy pojawila sie od razu, bo nie stałam nad nim 3 min... czy po godzinie... chyba pójdę pobrać krew :P

Tosia ja tez od punkcji mam zastrzyki przeciwzakrzepowe. Trzeba przywyknąć :)

Dziewczyny wstalam o 6 i wpadlam na pomysł że zrobię sikacza... oczywiście nic nie wyszło (poczekałam może 30s) i poszłam spać . Po godzinie chciałam go wyrzucić a tu patrze baaardzo blada druga kreska. Nie wiem czy pojawila sie od razu, bo nie stałam nad nim 3 min... czy po godzinie... chyba pójdę pobrać krew :P

Jessi podziwiam, że poszłaś spać :-) Ja bym pewnie siedziała do upadłego.. hi hi
Super!! Idź ma betę spokojnie :tak:

jessie a który to dpt? i kiedy wynik bety:-)

najki jak sytuacja na froncie?

trzymam kciuki za dzisiejsze solenizantki:-)

agulla, Hess jak tam przygotowania do "ostatniego" podejścia? spokój ducha czy panika :-D

Jessie idź na betę, będziesz w 100% pewna ;-) mam nadzieję że to to ;-)

Mam pytanie, chwilami męczą mnie bóle brzucha jak na @. Nie jakieś dokuczliwe, ale dziś nad ranem, myślałam że będę wyć. Czy to jest normalne strasznie się martwię, czy wszystko w porządku?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry