reklama

Kto po in vitro?

Jessie, zobaczysz, zobaczysz cosik na pewno :)

agulla, super! I jeśli ja będę miała jakieś jajka i się ładnie zapłodnią to też w sobotę zabieram siłacza/e :))))

anika, no właśnie nie ma żadnych igieł. Strzykawy mi zostały z menopuru, ale co z tego jak igła nie weszła do tych ampułek. Trzeba tą specjalną. W aptece ani słowa, ale w sumie tyle tego kupowałam, że mogły zapomnieć o tym.

Ola, piękny wózek :)!

Hess, no faktycznie, masz rację, to miałyśmy to samo, bo faktycznie gula zeszła tylko siny brzuch teraz :P

najki, ja na początku do dr J., ale wtedy mieliśmy iść drogą inseminacji itp, a później trafiło się, że był wolny tylko prof. i poszliśmy do niego. I z nim podjęliśmy decyzję o ivf i byłam zauroczona, świetny człowiek ;) Byłam u niego 3 razy. Jednak jest rzadko i znowu teraz na jednej wizycie byliśmy u dr J. :) Do tej Pani też chcieliśmy się umówić, ale akurat nie było ;) ale na dr J. nie narzekam też konkretny i spoko ;)

reklama
najki, ja na początku do dr J., ale wtedy mieliśmy iść drogą inseminacji itp, a później trafiło się, że był wolny tylko prof. i poszliśmy do niego. I z nim podjęliśmy decyzję o ivf i byłam zauroczona, świetny człowiek ;) Byłam u niego 3 razy. Jednak jest rzadko i znowu teraz na jednej wizycie byliśmy u dr J. :) Do tej Pani też chcieliśmy się umówić, ale akurat nie było ;) ale na dr J. nie narzekam też konkretny i spoko ;)

ooo no to miałaś szczęście, że trafiłaś do profesorka :) same dobre opinie o nim słyszałam :tak:
a doktor J jak najbardziej OK. Też nie narzekam ;) jest mega dokładny, brakuje mi u niego tylko tego...żeby mi wytłumaczył łopatologicznie rzeczy, które dla niego są oczywiste. Tak już mam, lubię wszystko wiedzieć;-)

Ikasia, no jestem☺ W lutym, z partyzanta podeszliśmy do 4 procedury i znowu się udało. Będzie córeczka. Termin na 7.11
(z usg tydzień szybciej). Tym razem wszystko jest dobrze, żadnych patologii. Ale nie zgodziłam się na podanie dwóch zarodków. Musiałam mocno o to walczyć, bo w rządówce nie można sobie "chcieć" ale ostatecznie się zgodzili.

najki, no wszystko tłumaczy tak dokładnie, wszystko ma w jednym palcu, każe zadawać pytania, a oprócz tego widać, że jest super człowiekiem :) No właśnie mnie też u J. to trochę przeszkadza, a tak to spoko :)

Czesc kobitki,

gratuluje dobrych wiesci,agulla-byle do soboty,a potem tylko juz do przodu,Fusun,cudownie,ze sie odezwalas....:-D
A tak przy okazji WAM powiem zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,JEST PECHERZYK:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie wytrzymalam ,bo zaczelam plamic na ciemno,w nocy na rozowo,rano szybko do kliniki i powiedzialam ,nie wyjde do poki nie zobacze na usg co sie dzieje.

Mam troche za niski progesteron, dostalam w zasrzykach i dodatkowo w globulkach. W srode mam kolejne usg,tak troche juz sie ciesze,ze moze bedzie ok.-:sorry::sorry::sorry::sorry:

Aaaaa,co sie stalo z sykatynka???przeniosla sie ,wie ktoras ,cos?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry